Followers Tersayang

CONTEST KASIH EPHYRA ~ Phase 1

Assalamualaikum.
Hari ni saya nak join contest Ephyra dari kak Filla, harap sempat lagi :)
Pasti ramai yang dah tahu dan dah mencuba produk Ephyra ni kan? Rata-rata memberikan feedback positif, ternyata Ephyra ni memang hebat. Kenapa saya nak sangat mencuba produk Ephyra ni? Sebab saya tertarik dengan testimonial daripada pengguna-pengguna Ephyra, serta teringin nakkan kulit yang cantik, sihat dan yang penting kesihatan dalaman yang baik. siapa yang tak nak cantik kan? 
Tengok beberapa testimonial Ephyra yang saya ambil dari http://oceanlife2u.com/
testimonial _syikin_b
Jerawat
Semua mesti tak lari dari tumbuh jerawat kan, saya juga mengalami masalah ni..kadang-kadang sampai tinggalkan bekas yang sukar nak pudar. 
680287_229336790530500_1137763314_o-1024x508
Parut
Saya nampak gambar testimonial pasal parut ni, makin bertambah keinginan nak mencuba Ephyra. 
184445_312714222192756_195365764_n
Kulit kering
Saya pun mengalami masalah tapak kaki, bukan tumit pecah tapi kulit kering kena ekzema hari tu, saya ada terbaca tentang kulit yang kena ekzema ni pun boleh cantik, makin semangat nak mencuba Ephyra ni. Semua yang pernah mencuba Ephyra amat berpuas hati..Alhamdulilah.
Antara kelebihan lain selepas mengguna Ephyra ialah :
  • Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikannya lembut dan berseri
  • Memperbaiki keadaan kulit daripada freckles dan kecacatan
  • Mencegah kedutan dan melicinkan garis-garis halus
  • Meningkatkan kualiti rambut lebih sihat, lembut dan berkilat
  • Memperbaiki sistem pencernaan dalam badan
  • Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol
  • Meningkatkan tenaga dan tumpuan anda
  • But sistem imun anda
  • Membantu mengawal berat badan dan membantu dalam meningkatkan metabolisme anda
  • Melegakan artritis dan sakit sendi

Ramai yang cakap produk ni mahal, tapi harga dan kesan serta kandungan Ephyra ni memang setimpal. dan yang penting HALAL. ^_^

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...

~emi~ said...

Goodluck dear. Emi pun join jugak contest ni. Harap boleh menang. Ephyra mmg superblah! In love sangat dengan ephyra ni.

ika zulkefli said...

gud luck :)

Affy Afiqah said...

semoga berjaya dila :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga berjaya dila.. :D

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain