Followers Tersayang

Majlis pertunangan

Assalamualaikum.
Eh siapa yang bertunang? Saya?? Opps bukanlah korang hehe.. Sebenarnya adik sepupu yang bertunang masa raya hari tu ( dah lama baru nak cerita). Masjis ni 2 dalam 1, iaitu majlis pertunangan dengan rumah terbuka.. Meriah tau banyak tetamu yang datang, macam majlis kahwin pun ada sebab siap pasang canopy dan karaoke. Apapun jom layan gambar..
Depan rumah

Dara manis si baju merah Rina, abang dia yang mekapkan untung kan.. dan sebelah bff Pija.

Sesi menyumbangkan suara

Nenek dan adik

My bff dengan anak dia yang comel Amar, nak dukung tapi Amar tak mau :(

tengah makan mee kari

Lengan baju ala-ala kelawar, beli online ja Rm 30.00.. shawl jahit sendiri. Rindunya main basikal di sini.. kat sini lah pernah jatuh sampai nak pengsan..
Apa pun tahniah dan moga sepupu ku Rina dan pasangan cepat-cepat kahwin dan bahagia sampai ke akhir hayat Amin.. Doakan tuan blog ni sama ya hihi ^_^.

-auto publish-



9 comments:

PeRdU cINta said...

Amin..insyaAllah..

tiey smilez said...

Dila bila lagi? kiki
Btw, you look gorgeous Cik Dila :)
Jemput singgah : Barang Dari Zalora Dah Sampai!

Bbwana adienia said...

tahniah buat sepupu..tapi kan dila, cantik view persekitaran tempat main basikal tu..wana doakan dila cepat sampai seru juga k..amin..:)

Asha Lya said...

Meriahnya gabungn mjls sekali

Liyliz said...

Rjn nya jht shawl

Anizz Annisa said...

cantiknye baju awk.. berkenan plak.. :)

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik...mesti meriah ni kan dik sebb 2 dalam 2...tudung adik lawa...

Sizzling Suzai said...

salam tq dear for teh visiting :D glad u love it n btw ingtkn yg tunang tu awak..cantik tdung tu dah mcm majlis die dh hehe amin utk sy juga ye..heheheh

hidayu ayumie said...

Bju 30 rgt.. cantekk tu...
skg mmg knduri tunana pon mcm knduri kawen kan.. nak2 bt timw raye.. mmg meriah la.. smbil org dtg beraye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain