Followers Tersayang

Majlis bersanding Armi & Nadia

Assalamualaikum.
Part kedua untuk majlis perkahwinan adik ipar. Majlis bersanding diadakan pada 26.9.2015, seminggu sebelum tu majlis nikah dah diadakan di tempat pengantin perempuan di Masjid Bandaraya Kota Kinabalu dan bersanding di dewan Wisma Pertanian pada 20.9.2015.. saya dan en.suami tak sempat pergi sebab suami tak dapat cuti. Majlis bermula seawal jam 8 pagi dan bersanding jam 11.
Serba kuning mustard kami suami isteri.. dress dan shawl tu jahit sendiri..
Jom tengok gambar sekitar majlis
Serba peach pink (tak pasti pink apa sebenarnya hehe) pengantin

 antara tetamu yang datang memeriahkan majlis, kami dating di meja hujung sambil makan langsat
sebelah pengantin tu bucuk (adik bongus mak mertua ) en.suami
Pengantin baru diapit oleh pengantin lama.. perasan sekejap bila ada beberapa tetamu yang menyangka kami ni pengantin haha..
Apapun buat moga kedua pengantin kekal bahagia hingga ke jannah insya Allah..
Terima kasih sudi baca ^_^
P/s : mood berblog ke laut..-_-' 
     - auto post

6 comments:

Asha Lya said...

Hhaah la mcm dilla yg pgntin ni hhehe.,.lma dilla myepi d blog

Sya Nadia said...

dress tu cantik sangat, saya pun akan sangka inilah pengantinnya...hahaha...

Melissa Muklis said...

pengantin lama dan pengantin baru dua-dua sama cantik sama padan :D

Aqilah Azmi said...

kak dila hilang ke mana T_T

Aqilah Azmi said...

Oh btw moga both pengantin will be happily everafter hihi amin! <3

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik...cantiknya baju yang adik jahit...kedua mempelai pun nampak sama cantik sama padan...semoga kekal dan bahagia hingga akhir hayat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain