Followers Tersayang

WW #Baju melayu

Assalamualaikum.
Selamat tahun baru 2016 semua, entry pertama untuk tahun ni..begini lah kalau tak ada idea mau menulis hmm.. ni pun entry pendek ja.
Baju melayu pertama yang saya buat, rujuk google dan youtube alhamdulilah siap juga akhirnya.. Istimewa untuk en.suami hehe.. 
Terima kasih sudi baca ^_^

p/s: maaf lama tak blogwalking, insha Allah ada masa saya datang bw :)

9 comments:

Asha Lya said...

Wahh klau suda pndai bikin baju mlyu ni terer suda dilla ni..bab baju mlyula yg lya rasa stress klau buat trutama bab sluar slacknya

Bbwana adienia said...

wow..mesti lebih bermakna kan baju tu sebab dilla jahit sendiri utk suami tersayang..suami pun bangga dapat isteri macam dilla pandai menjahit..kan.. :)

Cik Itah said...

erk? Dila sudah bersuami rupanya? baru tahu biarpun dah lama jadi folllower blog ni huhuhu teruknya!

Cik Itah said...

warna biru kan tu? lawa :)

Dilaella Ella said...

@Asha Lya alhamdulilah..mana ada terer Lya..betul tu,bab seluar yg bikin stress.ni pun entah berapa kali blk2 buka jahitan..

Dilaella Ella said...

@Bbwana adienia betul tu wana,alhamdulilah hehe :)

Dilaella Ella said...

@Cik Itah Alhamdulilah sudah kawen ni Itah hehe..

Dilaella Ella said...

@Cik Itah hijau teal nampak mcm biru kan

Mizz Aiza said...

Baju melayu pertama dila jahit? Nampak macam dah expert jahit baju melayu.. Pandai dila buat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain