Followers Tersayang

Hadiah daripada en.suami

Assalamualaikum..
Masa balik kampung hari tu, suami bagi kejutan dengan hadiah.. Tetiba en.suami hulurkan sebuah kotak dan suruh buka.. bila buka saja terus senyum-senyum pandang en.suami hihi..


Ni lah hadiah suprise daripada en.suami iaitu Steam Q iron beli kat Astro Go Shop. Perasaan mestilah seronok sangat.. Raya puasa lalu suami yang tolong pegang baju masa menyeterika, yalah dress kembang-kembang ni memang rumit nak seterika.. Suami cakap "kalau macam ni abang mau belilah seterika go shop tu, supaya senang kerja ".. ingatkan bergurau, rupanya serius.. Bila di tanya bila beli selamba suami jawab " haha mana boleh bagi tahu " dah memang namanya suprise kan. Terima kasih en.suami ^_^.
Alhamdulilah benda ni memang memudahkan kerja menyeterika terutamanya dress yang kembang meleret..
Terima kasih sudi baca ^_^

16 comments:

Murni Alysa said...

baru akak ingat husband ada janji nak belikan iron ni dlu..nanti nak kena tuntut juga ni..thanks sis ingatkan akak..hihihi

Normi Nieza said...

alhamdulillah..bestnya dila..:)

Lissa LaLissa said...

waa.. untung laa.. senang kerja setereka baju lepas ni. haha

ezyra taharin said...

wahhh.. seronok nye kalau ada husband yang pandai buat suprise ni.. bertuah akak hehehe

Asha Lya said...

Lya lma suda maw bli ni iron blm lgi trcapai hhehe..tahniah dila

Farah Waheda Wahid said...

tengah fikir nak dapatkan satu juga...

Mardiah Diana said...

salam singgah sini dik...wahh...bestnya dpt hadiah.....lepas ni mudah dah adik nak seterika baju yang kembang2 ni...hihi

Dilaella Ella said...

@Murni Alysa wah lepas tuntut janji,mesti dapat punya..hehe ^^

Dilaella Ella said...

@Normi Nieza Alhamdulilah cik nor

Dilaella Ella said...

@Lissa LaLissa senang sudah kerja menyeterika ^^

Dilaella Ella said...

@ezyra taharin Alhamdulilah tq ^^

Dilaella Ella said...

@Asha Lya nda lama tercapai tu mau beli iron ni Lya ^^

Dilaella Ella said...

@Farah Waheda Wahid beli jangan tak beli kak hehe ^^

Dilaella Ella said...

@Mardiah Diana Wkumsalam, alhamdulilah senang suda kak ^^

Bbwana adienia said...

Wah best la..bertuah betul dilla kan dpt husben yg memahami dan sweet cam tu..tahniah la..snng la keja mengiron bju pasni kan ;)

Raihanah Ahmad said...

best ek iron camni, kena beli jugalah nampaknya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain