Followers Tersayang

Dapat juga CPUV/BE..

Assalamualaikum.
Tak tahu nak letak tajuk apa, sebab gembira sangat dapat CPUV/BE. Lamanya Nuffnang tak bagi CPUV/BE, last dapat bulan Januari lalu tu pun seciput ja dapat, tapi syukur sekurang-kurangnya ada juga duit poket kan.. . 
Alhamdulilah ada satu CPUV/BE sedang on going disitu, iklan kali ni dari Popular Bookstore tapi iklannya belum nampak kat blog. Pada korang yang selalu datang klik iklan terima kasih diucapkan, nanti saya akan balas klik kat blog korang pula. ^_^. 
Baru perasan tajuk bloglist hilang, tengok kat blog lain pun macam tu.. agaknya kenapa ya. ^_^

12 comments:

Ayue Idris said...

Yup...same!! Dri smlm ilang..huhu..puas godek kot2 de slh coding ke ape..skli tgk blog lain pun sme..haha..pnat je :p

Nur Madihah said...

tahniah.. Saya tak pernah dapat CPUV. huhu

huny madu said...

Congrats dila, nak klik nuff tp dia xde pulak. Kita klik churp2 jela :)

Syahidah Fadilah said...

alhamdulillah rezeki.. :) bloglist sy pun hilang jugak, semalam perasan bloglist hilang , huk2

NURUL NADIA said...

tahniah!! kita masih baru byk nk kena bljar nk dpt cpuv ni..

Akeyla Azmi said...

hmmm pelik. mungkin dia tengah update kot hihihi
qila clickkkk <33

Asha Lya said...

tahniah tahniah..lya klik line & visa yg keluar

Nuriesya Nadia said...

Wah ! Tahniah. :D

Ayu Zan said...

klik klik sini dila

Zara Nurhaidah said...

wahwahhhh.. ^^

Cik Puan said...

Alhamdulillah...seciput pon tapi bila dah dapat BE mesti kita happy kan...bertambah jugak cpuv

aisyah ambris said...

Tahnia sis,sy bru nak bjinak2..sila bri tnjuk ajar..tq vst me aisyahambrs.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain