Followers Tersayang

Shopping kasut online

Assalamualaikum.
Berlambak website shopping online sekarang ni kan, cuma kena bijak lah pilih tempat mana yang menawarkan harga berpatutan. Bagi korang tengah cari kasut atau beg jom ke website ni.
Kira berpatutan juga harga kat sana.. banyak pilihan beg dan kasut yang cantik-cantik tau sampai rambang mata nak memilih.. selain tu ada juga jual pakaian tapi tak banyak lah.
Hasil shopping.. *kasut kelabu tu bukan saya punya hihi..
Mula-mula nak beli sepasang kasut ja, tapi tak boleh.. kena ambil 3 barang baru boleh sebab kebanyakan barang kat situ pre order. Barang ni sampai dalam seminggu lebih, beg tu ready stock.. Jom lah ke Snow Fahsion Shop mana tahu ada yang berkenan.. 
P/s : Oh ya siapa tahu kat mana nak shopping shawl halfmoon yang murah? nak borong tudung untuk hari raya nanti hehe..^_^..

7 comments:

cik kanta coklat said...

Memang cantikkkk, nak soping2 jugak la

Aqilah Azmi said...

instagram byk jual shawl kak huhu
kena rajin whasap ah runding harga hikhik

Aqilah Azmi said...

ish saje je share nak jugak shopping kasut T_T

adrianna syaz said...

Cantiknya kasut sneakers tu dila..huhu..sya pun mau..

bazilahramli said...

salam dila... cuba cek ig @glitzcloset, halfmoon dia sgt besttt... kt FB ciiemot,s collection pun okay jgk :)

Cik Itah@RRP said...

salam. cantik kasutnya dear

Anne Nurain said...

kasut tu cantik.. beg pun cantik la.. hehe..
skrg ni memang banyak sgt2 online2 shop ni.. pilihan pun banyak.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain