Followers Tersayang

Baju raya idaman

Assalamualaikum.
Suka sangat design dress macam ni, simple tapi menarik. Kain dah beli tapi belum jahit.. satin biasa saja, bukan macam material dalam gambar ni, mereka guna kain satin silk. Satin silk ni agak mahal sikit tapi sangat cantik dan sesuai untuk pengantin. Kalau untuk raya satin biasa pun dah cukup memadai hehe..
Cantik kan.. ^_^. 
Cuci mata lagi.. *_*
 Kalau lah pandai jahit dress macam ni kan bagus.. berangan ja hehe..
Gambar kredit to : HANA BELLA

8 comments:

ika zulkefli said...

memang cantik kleksi dri hanabella, ika ada tngok jgak, cantik kan ? tapi hrga dia bleh than cantik jgak.hihi

Asha Lya said...

Aishhh cantiknya la bah lya pun trgoda

Ayu Zan said...

Wah. Dila pun mesti bole jahit dress mcmtu

PeRdU cINta said...

MasyaAllah..cantik..simple but nice..yang penting tutup aurat..

Cik Itah@RRP said...

salam. wahh nice nice..sy taun ni belum tentukan lagi nak pakai style apa..

Kathy R'bain said...

Sweet..

PetakBunga said...

suka juga.. tp seb masih menyusu anak.. idoklah dapt bergaya sngat..

Sya Mimie said...

Cantik.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain