Followers Tersayang

Blog berwajah baru

Assalamualaikum..

Alhamdulilah hari ni dah masuk hari ke 5 kita berada di dalam bulan ramadhan, selamat berpuasa saya ucapkan. Lama juga tak update blog ni, dah berhabuk dah pun.. Semangat berblog dah makin kurang.. idea mengarang langsung tak timbul hurmm..

Perasan tak ada yang lain dalam blog ni hehe.. yeay! blog dah bertukar wajah.. Terima kasih pada kak Kathy R'bain kerana berjaya editkan blog ni.. warna tema tetap kelabu dan putih cuma tambah sikit warna biru. Saya memang suka yang simple dan yang paling penting loading cepat.. eh blog ni loading cepat tak korang? ^_^

Moga dengan blog berwajah baru ni semangat berblog pulih kembali ^_^

10 comments:

Sally Samsaiman said...

Hehehe...selamat berpuasa dila! Nampak kemas je ;)

ika zulkefli said...

snggah sini dila, blog laod cpt, dan slamat brpuasa ye.:)

Sharifah Amarina said...

Cantik. Kemas je. Bagus ! Memang cepat pun loading :)

Asha Lya said...

selamat menjalani ibadah puasa dilla..cantik.dah lama lya tak brkunjung ke cne

Anis Ifham said...

smart blog ni! 5 stars! :D

Cik Itah@RRP said...

salam. sepertinya..lama menghilang ya heheh..btw nice baju baru blog hehehe

Cik Puan said...

Yeahhhhh....selamat kembali...prasan jugak blog dah berseri2

Kathy R'bain said...

loading laju.....

mirza syazwina said...

cepat loading ^_^
lawa2 :D

Mar Mansor said...

selamamt berpuasa dilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain