Followers Tersayang

Cpuv lagi..

Assalamualaikum..
Nuffnang sekarang memang baik hati, ramai yang dapat BE/CPUV bertingkat-tingkat bestnya kan..
Alhamdulilah.. saya pun ada juga lah dapat sikit, tulah siapa suruh jarang update blog hihi.. Sekarang ni kesihatan tak berapa ok, mood berblog pun kurang, doakan saya cepat sembuh ya.. Mana-mana blog yang saya tak sempat blogwalking minta maaf ya, nanti bila semuanya ok InsyaAllah saya akan terjah kat blog korang ya.. 
^_^ 

17 comments:

Diya Hanun said...

Wah Alhamdulillah rezeki. ^_^

junainah mohamed said...

Get well Dilla :) Banyakkan berehat yek..

junainah mohamed said...

Get well soon Dilla :) Banyakkan rehat yek..

Ainim Suju said...

bulan oktober ni memang nuffnang murah hati bagi cpuv banyak2

Rosmiza Ali said...

Tahniah dapat byk cpuv!😊
Rosmiza Ali Official Blog™

Jie said...

Tahniah :) singgah

Nao Mei said...

TAHNIAH DIK

Mardiah Diana said...

salam singgah malam dik...wahh..tahniah dik...rezeki tu...

Anne Nurain said...

singgah menabung zurich.. hihi..
semoga cepat sembuh dila, pastu boleh update blog selalu.. :)

Kathy R'bain said...

ok tu banyak tu sis...

Lieya Von Jay said...

wow berderet, tahniah dila :)

Sally Samsaiman said...

Alhamdulillah rezeki lagi kannn... ^_^

Norhasniza Khalid said...

mama pun dapat jugak, tapi income slow.. hihi

zuhdi sanusi said...

wah., bleh tahan., banyak tu.,

Asha Lya said...

Rezeki tetap ada moga dilla cpt sembuh ya

Izzati Amira said...

kan? kan?
botingkek tingkek cpuv yg datang.. hehhee
*kongsi kegembiraan bersama, hikhik*

hidayu ayumie said...

Semoga cpt sembuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain