Followers Tersayang

Cashout Nuffnang

Assalamualaikum.
Baru ada masa buka blog kesayangan ni, korang yang masih sudi jenguk blog ni terima kasih di ucapkan ^_^. Sekarang ni agak sibuk buat dengan kerja membiskut, buat sikit-sikit ja.. ni pun sebab ada yang nak hehe.. Berbalik pada tajuk entry saya dah cashout nuffnang, gatal ja tangan nak tekan butang cashout tu hihi..


Jumlah tak lah banyak  mana pun, alhamdulilah dengan rezeki yang diberikan dapat juga merasa hasil berblog ni. 8 share pun dah cashout baru-baru ni, churpchurp nanti-nanti ja lah tunggu sampai cecah ribu-ribu hehe tak ada lah.. ^_^.
 Sedih bila tengok baki tinggal rm0.00, tapi jadi gembira balik sebab nampak 4 CPUV baru tengah on going.. Alhamdulilah terima kasih Nuffnang yang baik hati, pasti korang pun dapat juga kan ^_^.

13 comments:

izzeyda said...

Tahniah.. dapat juga semua cpuv tuh.. tak pe, nanti dia membukit banyak balik..

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah sini dik...wahh...tahniah dik...

siti zawiah said...

bestnya dah cashout..semoga bertambah rezeki.. :)

adrianna syaz said...

salama aidiladha dila..rezki2..hehe..nanti kumpul balik eh dila.hehe..:)

Fhatin Amelia said...

Wah bolehlah belanja makan g hehehe

Anne Nurain said...

bestnya.. anne tak sanggup lg nak cash out nuffnang ngan churp2, nak tunggu sampai beriban.. tp ntah brpa tahun baru sampai ribu2 ni.. kehkehkeh..

msredcheesecake said...

Alhamdulillah rezeki...

Kathy R'bain said...

Tahniah buat sis.. :)

Hafiza AizZawa said...

tahniah.. boleh la belanje.. hehe

Miss Yana said...

tahniah.. best la da dpt cash out.. huhu

Mieya Atiera said...

Tahniah. Mieya lambat lagi nak cash out

Izzati Amira said...

dah dapat check, tapi tak gi bank lagi.. huhu

hidayu ayumie said...

Waahhh cash out da
Ayu tah bile2 tahun tah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain