Followers Tersayang

Sample free

Assalamualaikum.
Siapa yang tak suka barang free kan, walaupun barang tu hanyalah free sample. Saya memang suka isi mana-mana yang tawarkan sample free ni, tapi satu ja masalah iaitu peti surat, kan barang sample free tu dihantar guna pos biasa.. kalau guna alamat kampung ni sikit kadang-kadang barang tu tak sampai, kalau sampai pun dah dibuka hmm. 
Nasib baik Mr.F sudi pinjamkan alamat, kumpul banyak-banyak barang sample free lepas tu pos sekali guna pos laju hehe terima kasih ya. Ni lah harta karun yang saya dapat kelmarin hehe.. dalam kotak  ni ada sample free, pemberian rakan blogger dan coklat hehe. 
Sample free yang dah dikumpul setakat ni, susu anmum tu tak tahu nak bagi siapa, saya paling suka kalau dapat beauty stuff. Korang yang nak sample free boleh ke website ni Only beauty , Malaysia freebies, Hokangtao. ^_^

17 comments:

Nuriesya Nadia said...

Serious ke boleh dapat free sample ? Hahahaha. Macam menarik jee. :P

Cik Puan said...

mcm mana nak dapatkan sample free ne dila?

husna yusof said...

wahhh kita kalo dpt ni dh loncat2 gembira dhh.. untung gila dpt hehehe :)

Cikna said...

Cikna pun suka kumpul2 sample ni, member2 yg nak jual brng pun Cikna minta sample dlu..... Klik2 KFC+libresse.....;-)

Farah Waheda Wahid said...

wah banyaknya sample free dia...

ecah khalili said...

sama..ecah pon suke barang free sample..tapi selalunya kene ambil kat 1 utama atau sunway pyramid =)

Akeyla Azmi said...

wahhhh thank u share ni kak dilaaa muehehehehhee qila suka benda benda cemni ekeke.
Nanti share lagi yaa hewhew <3333
qila click 5 kepci untuk kakk

mirza syazwina said...

miza pun suka kalau dapat beuty stuff kan kak dila ^_^
tak yah beli dah.heheee

Nies alhaQ said...

Waaaa, nice hobiii. Hehe, Tak pernah terfikir pon nak kumpol cenni. Huuuu

Naniey Jemiey said...

macam best je.. nak2 kalau dapat produk kecantikan kan..hehe

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. Rezeki free tu namanya..

KakNi Sihat Cantik said...

Free samples ni mmg very good marketing tool. Byk jugak produk yg kami guna kan sekrg ni yg asalnya sbb dpt free samples, lps tu terus 'terpikat'

Tashira Sha said...

sama lah kak. kalau guna alamat kat kampung comfirm barang2 tu dah dibuka.

Nadratul Syazwana said...

Hehehe sama lah kita kak Dila, suka sangat redeem free sample. Tak kisah la apa pun, just nak try and dapat free je ^^ Hihihi

Nadratul Syazwana said...

Hehehe sama lah kita kak Dila. Suka sangat redeem free sample, tak kisah la barang apa pun. Cuma nak try and dapat free je ^^ Hihihi

NARDtheNERD said...

wahhh byknye dpt sample :)

SecretOfShaila said...

wahhh..bestnya dapat barang free...hikhikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain