Followers Tersayang

Terima kasih Nuffnang..

Assalamualaikum.
Bila dah jarang-jarang update blog ni CPUV pun susah nak lekat.. Kelmarin ramai kawan-kawan yang update pasal CPUV ni, terus cepat-cepat buka akaun nuff.. ehh ada dua iklan CPUV yang tengah on going Alhamdulilah gembiranya.. terima kasih Nuffnang sebab masih sudi bagi CPUV untuk blog ni..
Ada dua iklan kat situ iaitu IKEA dan Macau Tourism.. tahniah pada korang yang dapat CPUV juga ^^.


10 comments:

Mar Mansor said...

tahniah

Kisah Si Dairy said...

alhamdulillah...tahniah ye

Ezy Loy said...

tahniah..
rezeki tu..

Sally Samsaiman said...

congrats dila! :)

Norhasniza Khalid said...

tahniah dear.. kenapa mama dah lama sangat tak dapat cpuv ni... tensionnya.. hihihi, takpe.. bukan rezeki ..

SecretOfShaila said...

tahniah diela..ada juga rezeki awak...hihihi

mirza syazwina said...

alhamdulillah ^_^

fina~chan said...

untungnya.. hehe..

Kathy R'bain said...

tahniah sis dila..

Sya Mimie said...

Alhmdulillah.. Rezeki.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain