Followers Tersayang

Silkygirl : Double Intense Duo eye shadow

Assalamualaikum.
Hii.
Hari ni saya nak review satu barang from Siklygirl.Mesti korang tahu brand ni kan.tengah pilih-pilih eyeshadow kat Watson,tertarik pula nak try eye shadow from Siklygirl ni,ada banyak sebenarnya tapi saya ambil satu jerr saja nak test hehe..saya pilih kod 07 golden Jade.warna eye shadow ni terang dan long-lasting.harga dalam rm 11.++.jom kita layan gambar kat bawah.




Ini merupakan contoh mekap menggunakan eye shadow ni.gambar kat atas without flash dan kat bawah guna flash.
Till then,
bye.
terima kasih sudi baca :)
Assalamualaikum.

2 comments:

mirza syazwina said...

cantikla,suka mekap jugak tp tk pndai wat macm tu.hahaa.nice eyes=)

DilaElla said...

Thanks Mirza syazwina sudi follow blog ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain