Followers Tersayang

Nu Teen Acne Away Gel

Assalamualaikum.
Hii.
Lately ni kulit muka saya ada timbul jerawat sebiji-sebiji dekat dagu,hidung dan pipi.ini berpunca selepas saya pakai satu produk yang kata dapat hilangkan parut.exited lah nak try,sebab muka banyak parut jerawat..pakai seminggu hasilnya timbul lah jerawat manja.nak picit sakit pula..krim gamat pun dah lama habis.pergi watson hari tue tertarik pula nak try produk Nu Teen ni.
Nu Teen merupakan rangkaian produk keluaran Ginvera untuk menangani kulit bermasalah seperti jerawat,blackhead dan oily skin..saya ambil Nu Teen acne away gel.paginya saya tepek kat jerawat.tulis kat sana pakai 3-4 kali.saya pakai 2 kali jer (malas punya pasal) pagi dan malam.esoknya tengok jerawat dah kecut!


Harga dalam rm 1o.++
Ada bau green tea.
Ada rasa pedih sikit kalau kena kat jerawat,sikit jer lama-lama ok.
Cepat mengecutkan jerawat.
Tengok gambar kat bawah

Atas : sebelum guna (pagi)
Bawah :selepas guna (pagi esoknya)
  

Till then bye...
Terima kasih sudi baca :)
Assalamualaikum.

10 comments:

farah deena said...

mmg produk ni berkesan :)

Fadzlun 'Aqilah said...

wah , kalau mcm nie
kene beli :D

mairamanja said...

eh sama mcm sy taw..before ni susah nak naik jerawat taw,pas pepandai tukar product,naik jerawat nanah tu.padan muka.skrang pakai kolagen tuk kecutkan jerawat tp jerawat xnak stop still nak naik..benci toi.huh..heh btw,follow sini jugak.

DilaElla said...

btl tu farah deena mmg berkesan :)

DilaElla said...

beli jgn tak beli hehe.. :D

DilaElla said...

jerawat nanah tu yg ssh nk kecut kn,siap tinggal bekas lg.pas ni tak nk tukar2 product lg dah..btw tq sudi follow :)

Anonymous said...

Nu teen ade ke yg boley hilangkan parut jerawat ?? Nuteen blackhead eh ? Pls reply back

dilaella Ella said...

@Anonymous untuk blackhead, cuba nu teen black head gel away. untuk parut tu tak pasti pula produk nu teen boleh hilangkan.. :)

fahmi raz said...

Nak hilangkan parut dentan menggunakan Nu Teen Acne Away Gel insaallah berkesan

fahmi raz said...

Dengan Nu Teen Acne Away Gel insaallah berkesan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain