Followers Tersayang

DIY: Makeup brush roll

Assalamualaikum..
Hii.
Selamat malam korang,ada yang belum tidur lagi ke?(aissh tetiba pula).Masa tengah google-google ternampak pula cara buat tempat berus ni dari blog orang putih,cantik pula lagi satu dapat jimat duit..tak payah susah-susah beli baru hehe.Saya pun terus lah sediakan bahan dan buat,senang jer nak buat sebenarnya.Jom kita start..Maaf saya tak pandai nak explain satu-satu T_T..Korang tengok gambar saja lah ya,mesti boleh faham punya ^_^.


Hasilnya 
.
.
.
.
.
.
.
Selamat mencuba.
Terima kasih sudi baca^_^

7 comments:

MarnieyZ said...

wahhh, comel jeee.. boleh buat utk berus painting juga:)

Cik Siti Hajar said...

wah.... kreatip nyeeeee

cheeda lala said...

cida nak request diy makeup organizer leh?..nyway..sgt cute pinky!!

DilaElla said...

MarnieyZ >Tempat berus painting pun boleh juga :)

Cik Siti Hajar >Thanks :)

Cheeda lala >Insyallah,nanti saya cuba buat.thanks :)

Mizz Aiza said...

kreatifnya dila.. :D

ct cheery said...

cute la..hehe

mirza syazwina said...

pandainya buat,cantik sangat ngan comel>___<!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain