Followers Tersayang

Sucker Punch Baby Doll Make up

Assalamualaikum.
Hii.
Mood mekap-mekap pula kali ini,jom main mekap-mekap.Saya,kalau buka youtube mesti tak ketinggalan tengok mekap-mekap tutorial ni hehe..suka tengok bab-bab nak mencantikkan diri ni.Korang mesti kenal Fyna kan? Fyna ni MUA untuk orang kahwin,suka tengok hasil sentuhan tangan beliau yang cantik sangat..Selalu terjah kat blog Fyna ni banyak tips-tips kecantikan kat sana i like.Di bawah ni video mekap tutorial dari fyna jom layan.. 

Mekap ni simple saja,tak main banyak warna sangat..tak perlu eyeliner bawah mata sebab dah namanya doll mekap mestilah nak bagi effect big eyes tu nampak.For the lips pun natural colour jer more to nude colour.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hasil contengan dari budak baru belajar -_-'
Mempersembahkan muka bolat dan jerawat di pipi haha..
Terima kasih sudi baca :)
Assalamualaikum.

7 comments:

Mizz Aiza said...

cantinya dila makeup.. :D

puteh Nazumie said...

ur eyes look like baby doll! sweet!

NinaAz said...

Owww. Fyna tu mua rupanya. Patutla pndai mekap. Heh

Myra Jay said...

Ok jugak cantik.... :)

Farra Kikibum said...

cantikkkkk makeup <3

mirza syazwina said...

wahh!catiknya ^^ tapi x pandaila wat cam gitu..

siti ZAHARA said...

OK!! jadi dh..zara pun nak try buat cm ni..tpi tak terbuat2 lagi..malas sokmo..nanti tlong tngok hasil keja zara ye..hee..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain