Followers Tersayang

Dapat novel..

Assalamualaikum.
Hari tu saya ada sertai kuiz satu rancangan kat tv 1 iaitu Persada Aksara, rancangan ni mengenai industri penulisan negara. Alhamdulilah rezeki saya terpilih untuk menang kuiz tersebut.
Dapat email ni terus cepat-cepat hantar detail hehe..
Alhamdulilah hadiah yang dimenangi dah selamat sampai.. Sebenarnya saya dah lama tinggalkan hobi suka baca novel ni kena penyakit malas hehe, sekarang nak mula balik lah hobi ni.. membaca novel ni memang seronok, tambah-tambah lagi kalau cerita best mesti tak sabar nak habis membaca.
Inilah novel-novel tu.. Alhamdulilah rezeki ^_^.

16 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan tahniah dik....bnyaknya novel adik dapat....akak dah masukkan blog adik dalam bloglist sabahan akak....hehe

Asha Lya said...

Byknya novel dpt tahniah dilla

hidayu ayumie said...

wahhh rezeki.. banyak nye dapat... lame dah tak beli novel sjak2 pregnant ni.. tahniah sis

CikSiti said...

amboi syoknya.selamat membaca:)

Roziah Muhammad Nor (Cie) said...

tahniah. Join terus menang. Memang betul rezeki.

siti zawiah said...

wah banyaknya..tahniah.. :)

♥ AE ♥ said...

wahh , untungnya dapat novel freee <3 banyak pulak tuhh . terasa jeles orang disini xD

Ezy Loy said...

tahniah!
wah jelesnyeeee..
saye peminat novel!

nur as said...

Banyak nyeee. nak satu, hehe

Mieya Atiera said...

Wah, banyaknya. Tahniah :)

Aku Penghibur said...

tahniah..wahh bestnya

Kathy R'bain said...

Tahniah.. Bestnye dapat novel..

Norhasniza Khalid said...

mak aih... seronoknya membaca.. banyak tu.. tahniah dila..

singgah menabung untuk dila

IBU FAHIM said...

TAHNIAH...ALHAMDULILLAH...
COLLECTION FOR 2014...WELL DONE, DIK...;-)

CikSiti said...

anda di tag!
http://storybyciksiti.blogspot.com/2014/09/liebster-award-2-by-siti-yang-menaip.html

Haslinda Hassan Ali said...

tahniah&selamat membaca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain