Followers Tersayang

WW # Lukisan..

Assalamualaikum.
 Hasil lukisan adik, jom layan lukisan adik..
 One piece.. minat kartun ni..
 Naruto ni pun minat tengok..
Datuk Shah Rukh Khan kot sebab kening tu hehe..
yang ni tak tahu pula siapa.. agak-agak korang siapa ya? 
Adik memang minat melukis, kalau ada masa lapang ni lah kerja dia.. Saya pun minat melukis juga tapi dulu lah sekarang tangan dah keras nak melukis hehe..

16 comments:

asyu asyura novelis said...

yang last tu ahli kumpulan EXO kot hahaha :) main teka je...

fina~chan said...

wah.. sangat berbakat nih. untung nya kalau da bakat pandai melukis ini. jeles I. heheu.. lukisan akhir tuh macam EXO - Kyungsoo je. kan?kan? hehe~

Tashira Sha said...

yang last tu macam kenal je tapi lupa pulak nama erhhh . same goes ngn adik kite,kalau waktu lapang comfirm melukis juga.

Miss Yana said...

wah..cantiknyer lukis! spe ek yg last tuh..cam pnyanyi kpop jer, minho ker? erm..

Norhasniza Khalid said...

wow.. cantik sangat

Faten Meera said...

yg last tu DO KYUNGSOO. muhehehe

Hanim Hashim said...

cantikkk! :)

Aina Akmal said...

cantikknyaa~~ pandainya melukis. ^_^

Teja Evalea said...

waaaaaaaa cantiknya... boleh x mintak lukiskan gambar kita? mihmihmih

Cik Itah@RRP said...

salam. my pebret kartun..one piece ehhehe

Ayu Zan said...

fuyyooo.....seni gila..

Ayu Zan said...

fuyyooo.....seni gila..

Kathy R'bain said...

Cantik la..

ika zulkefli said...

cantik..:)

Chot said...

wah..artis..cantiklah..

ros_reeza said...

dulu minat melukis, tapi tak pandai sangat.. hihi.. bakat dari ayah, tak turun kat anak, tapi turun kat cucu perempuan . hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain