Followers Tersayang

Liebster award

Assalamualaikum.
Di tag kali kedua kali ni dari cik Flawless Sakura, 11 soalan juga.. saya jawab eh..

1. Bila nak ada kereta sendiri?
- Tak tahu bila, sebab lesen pun belum dapat.. kalau ada rezeki insyaAllah dua tahun akan datang
2. Kalau keluar p mana-mana tempek make up dak?
- Ikut keadaan, kalau setakat jenjalan di kampung pakai pelembab dan bedak dah cukup. Kalau ke bandar atau mana-mana saya pakai BB krim, bedak, eyeliner, blusher dan lip balm.
3. Apa perasaan kalau kena tegur kalau kita salah?
- Rasa insaf, malu dan tak mahu ulang kesalahan tersebut.
4. Paling teror masak apa? lauk ke, kuih-muih ke?
- Saya taklah teror sangat, tapi suka masak kuih @ benda yang manis-manis.
5. Dalam sehari berapa kali online?
- Tak menentu
6. Kalau time cuti selalu hang out ke, duk kat rumah je?
- Duduk di rumah ja
7. Kata-kata motivasi untuk diri sendiri
nak berjaya kena usaha sekuat daya, yakin pada diri sendiri.
8.  Siapa yang awak paling rapat, mak/ayah?
- Lebih rapat dengan mak.
9. Apa yang awak dapat bila berblogging?
- Macam-macam, paling best dapat kenal ramai blogger dari serata negeri, dapat banyak ilmu..
10. Kalau tetiba dapat pergi overseas, nak ke mana?
- Jepun, korea
11. Pakai handphone jenis apa?
-  Nokia.
Done ^_^.

7 comments:

Flawless Sakura said...

Thank youuu :)
Selamat berkenalannn ^^

Asha Lya said...

Dilla msh d tag..x pa dpt tahu serba sedikit tntg diri dilla

Normi Nieza said...

nice..:)

♥ AE ♥ said...

Jemput join :D

http://hanaexotics.blogspot.com/2014/11/first-giveaway-by-em.html (25/11)

Mencari lebih kurang 30 pemenang bertuah !

Cik Fafa said...

ada jugak geng pakai hp nokia. haha

hidayu ayumie said...

Lorhh xde lesen lagi...?? Lame tu nak tggu 2 tahun lg...
tula kalau bab2 mekup kene ikott tpt jugak kan.. xkn nk g kedai runcit pon nk mekup
hehehehe

nur as said...

Wahh nak pi korea roger ehh, nak ikut. HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain