Followers Tersayang

Review Vitamin Shaklee

Assalamualaikum.
Hadiah giveaway hari tu..
Alhamdulilah rezeki saya menang Vita-C Plus Shaklee, tapi belum buka lagi sebab stok vitamin C belum habis makan.
Hari ni saya nak review produk yang dah memang dikenali lama oleh semua iaitu SHAKLEE. Pasti ramai yang tahu kehebatan suplement shaklee kan. Sebelum menang giveaway ni saya dah amalkan set kecantikan Shaklee, saya beli dari pengedar sah daerah Keningau iaitu Kak Nadrah Amat yang sangat mesra orangnya.

 Set kecantikan Shaklee vitamin C, vitamin E dan B-Complex
Saya dah lama tercari-cari suplement apa yang terbaik, sekarang ni memang banyak pilihan produk kecantikan iklan sana-sini kemain.. sampai rambang mata mahu pilih mana satu. Bila dah baca banyak feedback positif tentang produk Shaklee ni hati terus tertarik mahu cuba.. so far Alhamdulilah..
Hasil review setelah 3 minggu amalkan set kecantikan Shaklee:
  • Badan rasa bertenaga biar pun tidur lambat dan bangun awal esok pagi.. tak macam sebelum ni bila bangun ja badan letih, mengantuk dan mata berpasir.
  • Kulit lembab biarpun kurang pakai pelembab.
  • Kulit yang kena aczema pun cepat sembuh
  • bibir lembab dan kurang mengelupas
  • parut jerawat ada kurang sedikit- tengok gambar bawah
sebelum dan selepas 
*sila abaikan tahi lalat yang banyak tu ya..
InsyaAllah akan tetap setia dengan Shaklee ^_^. 






9 comments:

Liyliz said...

bnda ni kena berdisiplin sikit. liz ni kejap mkn kejap lupa. dah 3 bulan lbh tk hbs2 lgi vit c plus ni

Dilaella Ella said...

@Liyliz betul tu..saya pun kadang2 terlupa makan..

Mama Niza said...

bagus produk shaklee ni.. dulu mama abik esp.. kulit licin..
Mama Niza

Jazz Lover said...

Macam mana rasa dye sis? Macam vitamin c budak ka? Angel Love Soldier

Dilaella Ella said...

@Jazz Lover belum lagi pernah rasa vit c budak, beza dia vit c yg ni keras, yg budak punya boleh kunyah..

Dilaella Ella said...

@Mama Niza patutlah kulit mama licin, nanti mau cuba esp lah..

Nao Mei said...

Mesti maok cik akak cuba juga nie..hihi...wajib beli...

Sya Mimie said...

Sy pun amalkn shaklee tuk susu kn bby.. :)

Asha Lya said...

Kna amalkn, klau lya ni mls skit hhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain