Followers Tersayang

Alhamdulilah rezeki Ramadhan..

Assalamualaikum..
Hii.
Alhamdulilah akhirnya Nuffnang bagi CPUV juga..Terima kasih Nuffnang Sebenarnya saya tak perasan pun ada BE dah credited dan sedang on going..syukur alhamdulilah walaupun tak banyak,sekurang-kurangnya dapat tambah semangat sikit nak rajin berbelog,sebab selama ni jarang update blog sebab tak ada idea hihi..

sikit je..^_^

8 comments:

Nao Mei said...

untungnya adik tau..cik akak lom ada lagi..tak pe insyaAllah mana tahu ada juga rezeki cik akak nanti...tahnaih dik :)

huny madu said...

Xpe.. sikit2 lama2 jadi bukit . Sok2 senang nak dapat be lagi, rezeki tu :)

mirza syazwina said...

taniah dilla :)

dilaella Ella said...

@Nao Mei thanks Cik Akak,insyallah Cik Akak pun dapat juga tu nanti :)

dilaella Ella said...

@huny madu insyallah..:)

dilaella Ella said...

@mirza syazwina thanks Mirza :)

Mizz Aiza said...

tahniah dila.. aladulillah rezeki tu.. kalau dah mula dapat insya-Allah akan ada lagi cpuv lepas ni.. :D

ayut said...

tahniah dila..takpe..sikit2x lama2x jd bukit :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain