Followers Tersayang

Bila cuaca mendung

Assalamualaikum..
Hari ni cuaca mendung, hujan renyai-renyai. Memang seronok kalau tidur hehe..Nak keluar jalan-jalan tapi badan tak berapa sihat pula.. Duduk rumah saja lah sambil blogwalking..
*cuaca redup
Cuaca redup begini ketiga-tiga ekor kucing di rumah ni semuanya tidur..
*aksi kucing mengantuk
Sedang asyik blogwalking tiba-tiba datang si piying naik atas meja, cari tempat yang berhaba lepas tu boleh pula tidur atas laptop..issh..issh.. kesejukkan agaknya.
*piying tidur
Kucing yang lain tidur di dapur..tak sempat snap gambar. 
Nak sambung blogwalking dulu..sebab sejak kebelakangan ni jarang dah blogwalking..begini lah kalau badan tak sihat mood menulis dan blogwalking pun ntah ke mana..hmm.. Ada juga sahabat blogger yang tak sihat macam Cik Akak..apa pun moga cepat sembuh ya..^_^.  Kalau cuaca mendung korang pula buat apa? ^_^

* tak ada idea nak tulis entry..



14 comments:

Puan Ezy said...

bestnye cuaca mendung.. kat cni pnas membahang.. nk tidopon xbest..

PeRdU cINta said...

lebih selesa sekadar beristirehat di rumah :)alololo comel piying tidur ye..

mirza syazwina said...

hahaa,kiut je tido nye :)

adrianna syaz said...

Ssemoga cepat sihat ya ella..jgn luoa mkn ubat..slmt berhujung minggu :)

Affy Afiqah said...

bestnya mendung, kat tempat ika nie panas terik membahang --'
comel meow!

fuza said...

Mendung tak bererti hujan...hehe
Lepak kat umah je

Santan Manis said...

Alolo...comelnya dia, btw SM done follow sini! jemput singgah ke blog kalau sudi :)http://santanmanis.blogspot.com/

Nadya Dyana said...

cumelnya kucing :)

Kathy Rbain said...

meow...

Aniq Bukhary said...

zzzzzzzzzz.. mendung yg best untuk tdo :)

S.K.A said...

kalau cuaca mendung, mknanya nk hujan =) mmg best kalau tido..nk bt kerja pn best kalau cuaca mendung..pnas pn x..just nice

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

comel je piying tidur.. :D

Sally Samsaiman said...

sally tak sihat pun kena pura-pura sihat jugak..hehehe :P

Hafiza AizZawa said...

mggu lps pun mmg mggu batuk dan selsema fiza.. skrg nie dah ok.. alhamdullillah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain