Followers Tersayang

Rezeki segmen

Assalamualaikum..
Selamat berhujung minggu semua, hari ni duduk di rumah saja tak tahu nak buat apa.. Rancangan nak berDIY buat tudung, nak buat kek.. tapi tengoklah kalau rajin nanti hihi. Korang pula buat apa dihujung minggu ni? Semalam saya ada join Segmen Topup Random 5 Jam , alhamdulilah rezeki dapat topup RM5.. Kebetulan pula kredit dah lama tamat tempoh.. Alhamdulilah dah masuk pun topup tu tadi. ^_^
Mya Farisha's
Terima kasih Mya.. Jom ke blog Mya Farisha dan fanpage Mya Farisha's Gallery.  ^_^

10 comments:

farhana effa said...

fa pun duk rumah je hari nie.. petang karang kot kalau nak kluar pun hehe... congrats sis

Cik Itah@RRP said...

tahniah :)

mirza syazwina said...

seronoknya dapat topup,taniah :)

Kathy Rbain said...

tahniah sis...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah dila.. murah rezeki.. sekarang akak dah jarang join segmen.. dah lama juga tak dapat hadiah.. hehe..

Aminin said...

tahniah...dah topup tu jgn lak lupa share wokey #teheee

ima salsuzaima said...

Rezeki dariNYA x kira waktu..hihi.alhamdulillah

Hafiza AizZawa said...

5 ringgit pun jdla.. spe nk bg free2 kn..

Aniq Bukhary said...

Tahniah.. saya kalau bab2 segmen nie.. jarang sangat la menang.. Wkakaka

Sally Samsaiman said...

wahh! congrats...sally terpanggil nak join, tapi tak berkesempatan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain