Followers Tersayang

Simple Green Smokey Eye

Assalamualaikum.
Dah lama tak buat entry pasal mekap, saya memang suka bab-bab mekap ni. Dulu, ada saja masa mesti buka youtube cari tutorial mekap, lepas tu conteng-conteng muka hihi. Tapi kalau keluar rumah tak beranilah nak mekap tebal-tebal. Hari tu godek-godek youtube nampak Promise Phan tunjuk cara mekap yang simple.. sekejap saja dah siap. jom tengok..
Cantikkan? Suka tengok cara Promise mekap ni.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hasil mekap mata sendiri.. tak sama pun, maklum baru belajar hehe ^_^

10 comments:

tenku butang said...

cantiklah diela makeup sendiri!!

Kathy R'bain said...

wah,pandai la sis ni...

Anne Nurain said...

sama jugak la sikit.. hehe..
bestnya pandai mekap.. aku rajin tgk video jak, tapi x pernah try.. haha..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

cantik je dila make up mata tu.. :D

fuza said...

simple but nice

Normi Nieza said...

cantik..:)

ima salsuzaima said...

dila, ko asal dari sabah kan..hihi.. cantik la..aku x reti kalau makeup2 ni..0 sangat2..haha

adrianna syaz said...

Cantukla dila mekao mata cenggini..sya pun suka style smokey..tp sllu blue..dila..mai tlg mekap sya bley?hehe..

Kek tu mmg sdp..mcm abg askar jgk..hehe

sue said...

wow..same la :) , kite pun suke makeup tapi nk kluar rumah makeup biase je.

Akeyla Azmi said...

wah wah wah jadi lah tu kak dila ish hebak sungguh kak hehe dah lah cantik T_T </3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain