Followers Tersayang

DIY Hias shawl halfmoon..

Assalamualaikum.
Kalau beli yang dekat pasaran semua shawl asyik sama je kan, sekali-sekala nak juga yang lain dari lain.Jadi kali ni saya nak tunjukkan DIY cara hias shawl yang simple..Korang boleh pelbagaikan cara hias, ikut kreativiti masing-masing, sama ada nak guna manik, bunga riben dan sebagainya.Jom tengok cara saya pula, mana tahu boleh bagi idea kan..
Klik SINI dan SINI untuk tengok cara buat shawl halfmoon.
Jahit kepingan lace pada shawl, (lace hadiah GA dari Zeera ^_^).Kemudian jahitkan bunga ros fabric di antara lace.untuk tutorial bunga klik SINI.
Jahit manik pearl ikut krativiti masing-masing..
Teruskan jahit manik..^_^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dah siap pun..Pakai masa raya hari tu ^_^.Selamat berDIY..

16 comments:

Sally Samsaiman said...

kalau sally..beli jua jalan terakhir...hahaha

naomei said...

asal adik buat je memang menjadi tau...hihi...
nak test juga lepas nie...hihi

Farah Waheda Wahid said...

sangat kreatif dan cantik dear... awesome!!!

Unknown said...

woaaa cantiknya :D

Unknown said...

hehe..kalau akak sekreatif dila,mungkin rajin la nak membuatnya..hehe..

Ain Syima said...
This comment has been removed by the author.
norhasnizakhalid said...

kreatif la dila ni.. cantik sangat

ayuzan said...

rajinnya awak...

nita said...

wah..cantik, rajin dan kreatif ^_^

Fiza Aizzawa said...

waaa....cantiknye..ttp kne bakat..klu men buat jer blum tentu jd..

Lieya Von Jay said...

cantik! leh wt jual neh ^_^

Farah said...

Cantiknya!! Boleh start business nih!:-)

Invisible Me said...

Cantik.
Bolehlah jimat duit.
Puas hati kan? :)

zafirah said...

hi dila done follow here #693#
DIY lover ni..love all urs DIY. nak cuba jgk lps ni.. ^_^

Mizz Aiza said...

cantiknya.. siap dila jadi model lagi.. :D

zeera lily said...

Waaaaahhh.. Rajin nya.. Ni yg nk try ni bnyk perca lace kt umah... Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain