Followers Tersayang

Rezeki join segmen..

Assalamualaikum.
Alhamdulilah dapat rezeki lagi hasil dari join segmen jom pilih hadiah raya dari Nabila biela, dapat hadiah bedak sejuk tanaka. Sebenarnya dah lama nak beli bedak sejuk tanaka ni, sebab ramai yang cakap ok..
Dapat yang saiz besar ^_^
Dah cuba pun..suka bau bedak sejuk ni..bau lemon. Kongsi dengan adik-beradik perempuan, bila malam semua muka kuning hehe..
Terima kasih pada penganjur segmen Nabila Biela dan sponsor hadiah Insyiraah Collection. Jom terjah blog dan fanpage mereka ^_^.

8 comments:

Nur Najihah said...

tahniah :)

Mysara Ab Rahman said...

wah bestnyer..mmg rmi yg ckap bedak ni ok

AzyAdnan said...

mula-mula tengok je, baru nak komen "sedapnya aiskrim ni." tapi, sebelum komen nak bacalah dulu..ooo rupanya bedak sejuk. wakakakkaka T.T

Norhasniza Khalid said...

wahhh.. bestnya.... tahniah dila..

Ρυαи Gојεѕ said...

wa, taniah dila :)
untuk kamu DOVE 1 kat sini :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah dila.. menarik hadiahnya.. :D

S.K.A said...

Alhamdulillah =) rezeki awk la 2..tahniah..rmai jugak yg sy tgok pkai bedak 2..

siti zahara said...

Tahniah..ramai yg kata bedak ni bagus..tak pernah try pun lagi..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain