Followers Tersayang

Tali persahabatan..

Assalamualaikum..

Hari tu tengah mengemas bilik, jumpa pula barang-barang lama dalam laci. Bongkar-bongkar tetiba jumpa pula kad ucapan lama dari kawan baik iaitu Jiana. Kad ni diberi masa hari lahir saya yang ke 15 dan 17 tahun..Walaupun sekadar kad biasa tapi bagi saya ia sangat berharga sebab tu simpan sampai sekarang simpan lepas tu ingat letak kat mana hehe..
Bila baca balik lucu pun ada hehe. ^_^. 
kad ni special tau sebab disertakan tali. Jiana kata dia sayang tali ni sebab cantik warna-warni gitu dan dia nak saya jaga tali ni serta jangan hilangkan..Tali ni tanda persahabatan, terharunya.. ;')
Ini pula Jiana hadiakan masa tingkatan 4 kalau tak silap sayalah.. 
Kenangan raya tahun lalu dengan Jiana, raya tahun ni tak dapat jumpa sedihnya..:( . Sebenarnya Jiana tak bagi saya upload gambar ni kat FB, tapi kat blog boleh kan? jangan marah arr..>< tapi tak pasti pula sama ada dia tahu saya ni blogger ke tak hihi. Apa pun miss her so much ;'). 

Pasti korang pun kawan baik kan ^_^.


9 comments:

Nadya Dyana said...

semoga persahabatan korang kekal :D

PeRdU cINta said...

sebuah persahabatan itu sangat tinggi dan mahal nilainya :)

Shark Kay said...

mmg btuah bila ada bestfrenz cmtu..
lama jugak yer dila simpan adiah tu.

Farah Waheda Wahid said...

of course setiap orang ada kawan baik...akak ada beberapa orang kawan baik...

Iehah Farihah said...

nak dapat kawan ramai, bersepoh org cakap..tapi nak dapat yang betul2 kawan sejati hidup mati tu susah..jaga lah hubungan tu baik2 ok..

Shakira Pathi said...

benda2 macam ni la yg akan jadi kenangan bila besar nanti :)

mirza syazwina said...

banyaknya kad dari kawan,seronoknya.bila baca balik memang akan rasa lucu.kenangan :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga persahabatan yang terjalin akak terus berkekalan..

chicken_floss said...

Salam persahabatan:)hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain