Followers Tersayang

Terima kasih ^_^

Assalamualaikum.
Selamat hari merdeka ke 56 pada semua rakyat Malaysia, bertuahnya kita tinggal di bumi Malaysia yang aman ini..Saya bangga jadi anak Malaysia.MERDEKA!!!
Alhamdulilah usia blog saya dah nak masuk 9 bulan. Sebenarnya dah lama nak buat blog tapi tak ada keberanian. Seronok tengok orang yang ada blog, macam-macam boleh kongsi dan dapat ramai kawan. Kemudian saya start berblogging pertengahan bulan 12 tahun lalu..masa tu saya memang tak tahu pasal edit-edit blog ni, kalau tengok blog saya masa tu memang kosong..terima kasih pada adik Izyan sebab jadikan blog ni segar..^_^

Terima kasih pada yang sudi jadi follower dan sudi komen dekat blog Dila Ella ni.Terima kasih juga pada pemilik nama yang tersenarai sebagai komen terbanyak dari mula blog ni wujud sampai 31 ogos 2013..Tanpa anda semua blog ini tak akan berseri ^_^. Kotak komen terbanyak akan diperbaharui bermula 1 september 2013 ni.
Jom terjah blog mereka. ^_^
 Sayang korang semua ^_^

15 comments:

SecretOfShaila said...

wahhh..tahniah kepada mereka..^^

Shark Kay said...

Mereka suma mmg rajin..
Hampir toplist di blog shark..
Mmg btuah ada blogger sperti mereka

Nao Mei said...

Tahniah kepada mereka...mereka nie memang terbaik tau dik :)

P#eoniX said...

tahniah untuk diorang!!!heheheh...

Nadya Dyana said...

woaaa tahniah kepada yg jadi toplist ^^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga dila terus bersemangat untuk menulis..

Cik YuYu said...

wahh rajin betul diorg2 nih ... hihi

Rina Supian said...

Salam Merdeka jugak!

Kathy Rbain said...

salam merdeka..tahniah..

ima salsuzaima said...

memangrajin BW dan komen..best2.. :)

Cik JariManis said...

heee..tak perasan ada widget komen kat blog dila...sama2 dila... ;)

S.K.A said...

best kalau ada pembaca setia kn =) Salam Kemerdekaan n Happy blogging..

Tetamu Istimewa said...

Tahniah, kepada yang tersenarai. Memang mereka ni hebat-hebat belaka.

Normi Nieza said...

alhamdulillah tersenarai jgk..:)

siti zahara said...

tahniah semua..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain