Followers Tersayang

Issh..macam mana boleh tak perasan ni..

Assalamualaikum.
Hari tu saya jadi sponsor untuk satu giveaway ni iaitu 1st giveaway Ramadhan Photo by iWanie.Saya merupakan sponsor hadiah brooch untuk dua orang pemenang. Mesej kat cbox pemenang nak minta detail dan tinggal seorang je yang belum dapat..saya mesej kat cbox Cikgu Azie suruh pm detail kat FB, cek-cek kat FB tak nampak pula. Lepas tu saya mesej kedua kali dan CN cakap dah hantar.Cek sekali lagi kat FB, saya cari kat inbox tak jumpa..tetiba baru perasan ada butang OTHER kat sebelah inbox. Buka je folder OTHER tu,baru perasan ada mesej CN kat situ, bukan itu saja ada mesej dari rakan blogger yang terpilih untuk terima kad raya hari tu.Ya Allah, macam selama ni boleh tak perasaan tentang ni..
Saya tak perasan pun ada tulis OTHER kat situ -_-'.nampak sangat saya ni tak pandai berFB :(
Pada Cik Nor dan Sabrina saya minta maaf pasal kad raya tu -_-'..salah saya sebab tak perasan pun yang korang dah hantar detail..Pada Cikgu Norazimah, maaf sebab menyusahkan CN balik-balik hantar detail kat saya dan tahniah sebab menang..insyaAllah hadiah tu akan dipos pada hujung bulan ni ^_^

9 comments:

Norhasniza Khalid said...

hihi, biasalah Dila, kesilapan teknikal jer tu.. hihi

Ain Syima said...
This comment has been removed by the author.
Nao Mei said...

cik akak pun dulu salu kena kes cam nie...hihi
lepas tru ok sudah :)

Nadya Dyana said...

takpe kita belajar. kalau other tu orang yang tak add kita kalau send msg masuk situ :)

S.K.A said...

he3..klakar lak rasa :D biasa la 2..sy pn pnh kena dlu cmni..tiap kali bka fb msti sy cek..kdg2 msg yg pntg msti dia sgkut kt situ..

Normi Nieza said...

xper..:)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak pun tak biasa sangat dengan facebook baru tu.. dah la akak jarang2 buka..

Cik JariManis said...

selalu terjadi dkt JM T_T hehe

Cikgu Norazimah said...

hehe..takper, yang penting dah dapat hadiah pon ..thank yer, kalau nk buat GA inform ler CN, kot2 boleh jadi sponsor ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain