Followers Tersayang

Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com

Assalamualaikum.

Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini hanya untuk hari ini sahaja, Ahad 18 Ogos 2013 bermula dari jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malamMia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

21 comments:

Shark Kay said...

Gud luck..
Kita tunggu sama2 saper yg bertuah yerp:-)

Norhasniza Khalid said...

gud luck dear.. mama pun join juga..

ayut said...

pasni makin rmai la kwan yer...berjalan je keje yer..hihihi

Invisible Me said...

Datang sini dari segmen yang sama. Jemput singgah ENTRY SINI :)

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen sama....Selamat Hari Raya

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

P#eoniX said...

singgah dari segmen yang same...klik iklan kat sineh skalik!!!

akmaL said...

datang dari segmen kak mia.. done follow dan jemput singgah ye :)

http://biskutcelup.blogspot.com

Nadya Dyana said...

Salam, Nad dari segmen yg sama singgah ke blog ini :)Jemput juga ^^
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

pha is said...

follow dan blogwalking sini...
#661

Chot said...

Salam.Goodluck Ella. Boleh mintak lagu?

Kisah Si Dairy said...

singgah dari segmen mialiana.com
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html
jemput singgah ye...SELAMAT BERSEGMEN!!

Intan Zulhilmi said...

salam, singgah dr segmen yg sama...done follow u

Qeela Aini said...

singgah dari segmen yg sama :D selamat bersegmen ye! :)

http://ourrandomrainbow.blogspot.com

S.K.A said...

dah ttp smalam..ape pn g.luck la =)

Rosmiza Ali said...

Salam tuan rumah! Salam perkenalan dari Mieza.. Datang follow sini dari segmen yang sama.. #671! Jom pakat2 support sesama rakan blogger! ^_~

ZON PERMAISURI CHOMEL

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

good luck dila.. dah terlepas pula sebab akak tak online hari tu..

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...dah follow sini, datang segmen yang sama..if u free follow me k

http://mselim3.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

mselim3

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.

Senarai peserta telah di update dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2013.

(^_^) Semoga berjaya.

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t & Salam Sejahtera,

ERAZ datang dari Segmen 12 Jom Follow & Blogwalking #4 Mialiana.com.. Jom Jom Follow & Blogwalking..

Link : http://www.erazfadli.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

Kirani Mia said...

singgah n follow dr segmen mialiana :)

Azwar Syuhada said...

datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/08/segmen-12-jam-follow-blogwalking-4.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain