Followers Tersayang

Kisah raya..


Assalamualaikum.
Akhirnya tertunai juga hasrat nak jalan beraya setelah beberapa hari asyik beraya kat rumah..kisahnya disini.Terima kasih pada kawan-kawan yang ambil berat,sayang korang :).Orang lain dah puas beraya, saya pula baru nak beraya..tapi takpe Syawal kan sebulan ^_^.Hari tu (17.08.2013) bersamaan 10 syawal ada rumah terbuka di kampung..besar-besaran jugalah sebab orang tu pun orang kenamaan.Kebetulan pakcik pun buat open house juga waa..rezeki jangan ditolak kan.Maka dengan muka tak malu saya pergi kedua-dua tempat tu ^_^.
Baju raya dan shawl buatan sendiri :) nak buat baju macam ini tapi tak menjadi pula..Hari tu kita serba kuning coklat ><

Sebelum menjamu selera, kita makan ais krim dulu..makan ais krim sampai terkena shawl ><.Kat sini saja saya makan macam-macam sampai tak muat perut..antara yang menjadi santapan satay kambing,ayam dan lembu, lepas tu makan kek, biskut, salad buah dan nasi kerabu.nasib baik tak sakit perut wuu wuu ><

Beraya kat rumah pakcik pula,sempat bergambar dengan sepupu-sepupu yang peramah habis.yang tengah tu Yanz dia ni tukang mekap orang kahwin tau memang kalah bab-bab mekap kalau dengan dia ..tengoklah lelaki sekarang, pandai bab mekap dari orang perempuan owh tidak ><..dan kat tepi sekali tu Rina..Yanz yang mekapkan dia :). Di sini pula makan soto ayam dengan kek..
Apa pun hari tu memang kenyang sangat-sangat sampai nak jalan pun tak larat..Ada sesiapa yang buat open house lagi?saya nak serang ni hehe ><..


16 comments:

huny madu said...

comelnya dia ngan bau kuningnya.. cun tau!

Nao Mei said...

Cantiknya baju dik...
buatkan cik akak satu...hihi

mirza syazwina said...

cantik sangat baju tu,teruja tengok >_<

Norhasniza Khalid said...

cantiknya dia berbaju kuning... comel...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

syukur dila dah sihat.. akhirnya dapat juga keluar beraya.. :D

Noor Mala Shahar said...

selamat hari raya bersama keluarga...

peel fresh satu


http://www.noormalashahar.com.my

boni kacak said...

amboi..siap makan ais krim lagi ye.hehehe.. selamat hari raya aidilfitri ye awak. maaf zahir dan batin :)

IbuNoey said...

wah,makan sakan dia..sedap-sedap pula tu..

Lieya Yaya :) said...

cantikk laa baju raya diaa . peblum tuu lawaa :D tuanya pun lawa jugak . hihi

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Dila,bestnya g open house...blh mkn mcm2 :)

zeera lily said...

cantik baju tu.. sama kaler ngn kite la.. hehe

Hafiza AizZawa said...

nasi kerabu pun ader..favorite fiza tu..open house mmg best sbb menu ada mcm2..

siti ZAHARA said...

cantik shawl tu..=D

Rieyn Anna said...

phewwit..comel lote sungguh sigadis berbaju kuning nie..amboii..beraya sakan die ye..hihi..jgn mara ye..akk gurau je..
selamat hari raya maaf zahir batin dear..:)

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkk baju raya ;D
Selamat Hari Raya!

Shark Kay said...

baju buat sendiri?
mmg terbaek..
puas hati kalu pakai bj wat sendiri kn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain