Followers Tersayang

Alhamdulilah CPUV dari Nuffnang

Assalamualaikum.
Syukur Alhamdulilah dengan rezeki yang diberikan, dapat juga BE ke 7 untuk bulan september ni. Mungkin sebab jarang update blog tu yang tak dapat BE. 

Iklan terbaru datangnya dari Olay. Ada dua iklan yang masih on going. Terima kasih pada yang sudi klik iklan diblog ni..tinggalkan je jejak korang di cbox nanti saya akan balas klik-klik. ^_^.  Apa pun terima kasih pada Nuffnang yang bermurah hati sudi bagi BE.. ^_^

19 comments:

huny madu said...

Alhamdulillah.. nanti kita klik2 iklan dila ek :)

Invisible Me said...

Wahhh.
Macam masyuukkk ja :P
Klik klik.

SecretOfShaila said...

tahniah..^^

Sally Samsaiman said...

jelly kita tau! nway,congrats :)

Nao Mei said...

untungnya..dapat BE lagi...:)
cik akak pun dapat benda yang sama juga dik...

cik tabungan jap...:)

Yumida Huda said...

alhamdulillah dila
rezeki tu
yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

Lieya Von Jay said...

congrats $_$

Kin Naz said...

tahniah dapat cpuv

Sally Yatiey said...

tahniah ;)

Hafiza AizZawa said...

tahniah.. fiza x pernah dpt lagi..

S.K.A said...

sukanya tgok org update psal cpuv =) kita juga yg belum ok lg he3..alhamdulillah, smoga dimurahkn lg rezeki

puteri airyn said...

Wah.. Tahniah.. :-)

ZazaMyMoon said...

Congrats darl ;)

kacang buncis said...

tahniah ye

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah dila.. akak dapat juga cpuv tu.. :D

Cik Itah@RRP said...

murah rezeki..alhamdulillah
tahniah k :)

Norhasniza Khalid said...

tahniah dear.. mama klik sini ye, tambah tabungan...

nor hadhirah said...

taniah sis,tuah blog ni :)

ayut said...

meh2x ayut tlg meh..tahniah dear..update lg tau..nnt dpt bykkkk :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain