Followers Tersayang

Tengok movie seram pula..

Assalamualaikum.
Selamat malam semua :). Malam ni tak tahu nak buat apa..rasanya nak tengok movie seram pula. Tapi..takut pula. Saya ni memang tak boleh sangat tengok cerita yang seram-seram ni..nanti terbawa-bawa dalam mimpi..tapi tak pernah serik, nak juga tonton tapi waktu siang lah hehe.
 Dalam banyak-banyak movie seram, movie yang paling seram pernah saya tonton filem dari Thailand iaitu Shutter. Sampai termimpi-mimpi tengok movie ni.. Serius takut.. 3 hari tidur pasang lampu huhu..
Malam ni nak tengok filem ni pula, ramai cakap best. Tapi takut pula..hmm..Adik cakap tak seram sangat pun.. Korang dah tengok ke? ^_^

24 comments:

Lieya Von Jay said...

the conjuring tak berpeluang pon nak tgk. time pegi nak tgk tu timing dia tak kena gaya.. 10pm dan 1pm kot.. wooo mau balik kena kejaq hantu la ..

! ♬✿ Siti Nadirah ✿ ! ♪ said...

ni nak kena tgok ni... hehe :)

siti zahara said...

dah tngok..syok gak..kata nya filem the conjuring tu mengikut kisah benar

Nur Farizah said...

the conjuring tu xdelah seram sangat,,biase2 je,, selamat untuk ditonton..hehe

Sally Samsaiman said...

the conjuring tu actually tak la seram...cuma dia based on true story...so, org rasa seram sikit la tgk... *tp sally tetap ttup mata jugak even tak seram

Nao Mei said...

hihi...sebijik cam cik akak...asal tengok movie momok je...mulalah terbuai dalam mimpi..hahaha

Vee Lea said...

Vee pun sama tak suka tengok citer hantu. Siang ke mlm ke, mmg takkk lah. Vee tgk running man je :P

Cik Itah@RRP said...

belum tengok lagi...huhu sy kalau nak layan movie seram memang tak boleh layan sorang+..kena berteman :D

dilaella Ella said...

@Lieya Von Jay takpe boleh tengok lain kali..takutnya kena kejar hantu wuu :)

dilaella Ella said...

@! ♬✿ Siti Nadirah ✿ ! ♪ hehe..mesti tengok ni :)

dilaella Ella said...

@siti zahara kisah benar, takutnya hehe..dah tengok semalam, boleh tahan jugalah :)

dilaella Ella said...

@Nur Farizah dah tengok semalam, taklah seram sangat..hehe

dilaella Ella said...

@Sally Samsaiman saya pun ada tutup mata tengok..hihi

dilaella Ella said...

@Nao Mei hehe..takutnya..saya sampai nak tidur pun pasang lampu hihi.

dilaella Ella said...

@Vee Lea saya pun tak suka sangat, tapi paksa beranikan diri hehe

dilaella Ella said...

@Cik Itah@RRP samalah, kalau tengok sorang2 tak berani..hehe

mirza syazwina said...

dah tgok dah the conjuring ,takut..kihkih.menjerit jerit tengok sebab banyak tekejut.jage2 la,hehehe :p

Murni Amir said...

muni tak berani nak tengok sebab rmai ckp seram . . takut nanti tak bleh tdo jew . . hehehe :p

Khaira Hisan said...

dah tengok siang hari... tak seram lah

Norhasniza Khalid said...

macam nak tengok, tapi takut..

S.K.A said...

belum tgok..tp mmg ramai yg kata seram =) alaaa..tgok je sorang2..lagi feeling..org kata syok sndri..he3..

Hafiza AizZawa said...

filem thai mmg seram.. fiza x suke cite seram.. sbb mudah terbawa2 bila duk sorg..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

akak tak suka tengok cerita seram.. kalau tengok juga tak tidur malam la akak.. hehe..

ayut said...

dh lama ayut tak layan cite hantu...mmg jarang la tgk cite hantu ni..tak tahu la nape...mgkn penakut jgk kot :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain