Followers Tersayang

Tengok movie seram pula..

Assalamualaikum.
Selamat malam semua :). Malam ni tak tahu nak buat apa..rasanya nak tengok movie seram pula. Tapi..takut pula. Saya ni memang tak boleh sangat tengok cerita yang seram-seram ni..nanti terbawa-bawa dalam mimpi..tapi tak pernah serik, nak juga tonton tapi waktu siang lah hehe.
 Dalam banyak-banyak movie seram, movie yang paling seram pernah saya tonton filem dari Thailand iaitu Shutter. Sampai termimpi-mimpi tengok movie ni.. Serius takut.. 3 hari tidur pasang lampu huhu..
Malam ni nak tengok filem ni pula, ramai cakap best. Tapi takut pula..hmm..Adik cakap tak seram sangat pun.. Korang dah tengok ke? ^_^

24 comments:

Lieya Von Jay said...

the conjuring tak berpeluang pon nak tgk. time pegi nak tgk tu timing dia tak kena gaya.. 10pm dan 1pm kot.. wooo mau balik kena kejaq hantu la ..

Siti Nadirah said...

ni nak kena tgok ni... hehe :)

Unknown said...

dah tngok..syok gak..kata nya filem the conjuring tu mengikut kisah benar

farfreetime | farizah said...

the conjuring tu xdelah seram sangat,,biase2 je,, selamat untuk ditonton..hehe

Sally Samsaiman said...

the conjuring tu actually tak la seram...cuma dia based on true story...so, org rasa seram sikit la tgk... *tp sally tetap ttup mata jugak even tak seram

naomei said...

hihi...sebijik cam cik akak...asal tengok movie momok je...mulalah terbuai dalam mimpi..hahaha

Vee said...

Vee pun sama tak suka tengok citer hantu. Siang ke mlm ke, mmg takkk lah. Vee tgk running man je :P

Cik Itah said...

belum tengok lagi...huhu sy kalau nak layan movie seram memang tak boleh layan sorang+..kena berteman :D

DILA ELLA said...

@Lieya Von Jay takpe boleh tengok lain kali..takutnya kena kejar hantu wuu :)

DILA ELLA said...

@! ♬✿ Siti Nadirah ✿ ! ♪ hehe..mesti tengok ni :)

DILA ELLA said...

@siti zahara kisah benar, takutnya hehe..dah tengok semalam, boleh tahan jugalah :)

DILA ELLA said...

@Nur Farizah dah tengok semalam, taklah seram sangat..hehe

DILA ELLA said...

@Sally Samsaiman saya pun ada tutup mata tengok..hihi

DILA ELLA said...

@Nao Mei hehe..takutnya..saya sampai nak tidur pun pasang lampu hihi.

DILA ELLA said...

@Vee Lea saya pun tak suka sangat, tapi paksa beranikan diri hehe

DILA ELLA said...

@Cik Itah@RRP samalah, kalau tengok sorang2 tak berani..hehe

Mirza Rohizat said...

dah tgok dah the conjuring ,takut..kihkih.menjerit jerit tengok sebab banyak tekejut.jage2 la,hehehe :p

Sweethoneybelle said...

muni tak berani nak tengok sebab rmai ckp seram . . takut nanti tak bleh tdo jew . . hehehe :p

Khaira said...

dah tengok siang hari... tak seram lah

norhasnizakhalid said...

macam nak tengok, tapi takut..

Fais-SKA said...

belum tgok..tp mmg ramai yg kata seram =) alaaa..tgok je sorang2..lagi feeling..org kata syok sndri..he3..

Fiza Aizzawa said...

filem thai mmg seram.. fiza x suke cite seram.. sbb mudah terbawa2 bila duk sorg..

Mizz Aiza said...

akak tak suka tengok cerita seram.. kalau tengok juga tak tidur malam la akak.. hehe..

ayut said...

dh lama ayut tak layan cite hantu...mmg jarang la tgk cite hantu ni..tak tahu la nape...mgkn penakut jgk kot :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain