Followers Tersayang

Hari lahir saya.. ^_^

Assalamualaikum.
google pun wish birthday :)
Alhamdulilah syukur kepada Allah S.W.T hari ni 23 Februari bertambah lagi setahun usia saya.. bertambah tua..
Sambut birthday di rumah saja, dari pagi gigih buat kek sendiri walaupun hampir tak menjadi disebabkan tersalah adunan, kasihan si adik balik-balik ke kedai beli telur. Alhamdulilah menjadi juga walaupun tak cantik. 
 Nama kek ni kek pelangi chiffon cheese meleleh amboi panjangnya nama..resepi nanti saya kongsi. Mulanya nak buat kek span tapi bahan-bahan pula tak cukup, jadi saya tukarkan kek chiffon, rasanya pun lebih kurang saja.
Terima kasih yang tak terhingga pada kedua orang tua yang telah melahirkan dan membesarkan saya, sabar melayan karenah saya dan adik-beradik yang lain. In shaa Allah saya akan cuba sentiasa buat mama dan bapa gembira ^_^, dan kepada semua rakan-rakan fb yang sudi bagi ucapan hari lahir pada saya terima kasih di ucapkan. ^_^

30 comments:

Nasihaha said...

Sedapnya..kek pelangi chiffon cheese meleleh tu . hihi Selamat hari lahir :DD

Akeyla Azmi said...

omg nyummmm
the cheese is sooo :OOO
aaaaaaaaaaaaa
nnt nak resepi pls kak dila oiii hihihi <333

syuk shusuke said...

selamat hari lahir D:
semoga allah memberkati awak :D

Farah Waheda Wahid said...

selamat hari ulang tahun kelahiran, semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kejayaan serta kebahagiaan dunia dan akhirat... ^_^

Mazni Munawar said...

happy birthday kak dila! rajinnya buat kek birthday. tak payah susah2 nak beli. hehe ^^

bibi ashikin said...

happy birthday ! :)

bibi ashikin said...

happy birthday !

✿LiyaNa RoHazi✿ said...

happy bufday dilla...wah 6pk sedap kek tue,,kek cheese ke?

Teena Tna said...

Happy birthday !!
May Allah bless u :)

mirza syazwina said...

happy besaday to you!
happy besday to you!
happy besaday sis dila ^_^
semoga happy sentiasa dalam hidup okay :)

W. Mastura said...

Happy birthday Kak Dilla . Semoga murah rezeki , Insya-Allah :)

Anne Nurain said...

wahhh sedapnya kek.. kalerpul gitu.. siap ada cheese tu..
btw, selamat ulang tahun dear.. dah bertambah usia.. semoga dipermudahkan segala urusan, d murahkan rezeki & dikurniakan kebahagiaan hidup d dunia & d akhirat.. ^___^

Bbwana adienia said...

salam dila..

happy birthday ya..semoga ceria dan sihat selalu..^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat hari lahir yang ke__ dila.. semoga dipanjangkan usia dan diberkati Allah selalu.. nampak sedap juga kek tu.. :D

Tasha Aqisha said...

happy birthday sis...
sedapnya.. nak sikit hihi

Vee Tarleah Ricky said...

Happy bday, sweets!! Nantikan entrynya yerrr ;)

Nurina Izzati said...

happy birthdayyyyyy!!! :D

tiey smilez said...

Happy birthday Diella.
Semoga senantiasa dalam keadaan sihat sejahtera dan bahagia disamping org yg tersayang :)

nana kimie said...

happy birthday dila!:) moga panjang umur & murah rezeki selalu...amin...

Akeyla Azmi said...

HAPPY BIRTHDAY TO U
HAPPY BIRTHDAY TO DILA ELLA :D
HEHEHHE

HAPPY
BIRTHDAY
TO

YOUUUU!!!! WOOT WOOT \\^O^//

Sweethoneybelle said...

happy birthday dila . .
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki
alahai sedap betul tengok kek cheese meleleh leleh tu
dah lama cari blah kedah ni tak jumpak yang meleleh mcm tu
kalao ada pon jauh dari tempat muni tinggal
nanti kongsi resepi yew boleh try buat sendiri
hehehe :p

Asha Lya said...

selamat ulang tahun kelahiran dilla..mudahan dilla sentiasa diberi kesihatan di murahkan rezki & umur yang panjang..sorry lewat wish :)

Naniey Jemiey said...

hepi baleted besday dila

Mar Mansor said...

happy birthday dilla..
semoga apa y dihajati akan tercapai..
kek tu nampak sedap..meleleh2

Cik Puan said...

Selamat ulang tahun kelahiran dila..
semoga berjaya dalam hidup dan bahagia di samping famly teercinta...

Nurul Farahizzati said...

happy belated birthday :)
semoga selalu diberkati Allah :D

Lieya Von Jay said...

happy belated birthday diela :)

Norhasniza Khalid said...

sedapnya kek itu, apapun, selamat ulang tahun ye dear, semoga tercapai segala hajat dan dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan... amin... :)

Aniq Bukhary said...

Wei teliur tengok kek tu. Hehe. Apa2 pun selamat hari lahir diucapkan buat sahabat blogger ku ini. sorry lambat ucap. buzy dengan pendaftaran sem baru.. :)

Hafiza AizZawa said...

hepi besday dila.. terbaik la cheese cake tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain