Followers Tersayang

Shopping T-shirt Online Murah

Assalamualaikum.
Kalau korang nak cari tempat shopping online t-shirt ala-ala korea yang cantik saya cadangkan shopping kat LuvClothez. Kat situ macam-macam fesyen korang boleh dapat, nak yang lengan panjang dan labuh semua ada dan yang paling penting MURAH. Sebenarnya saya gembira sangat sebab t-shirt yang saya order dah sampai kelmarin hehe, sangat puas hati shopping kat sana sebab banyak diskaun dan penghantarannya cepat.. Baru bayar hari isnin kelmarin dah sampai.
Saya rembat 5 helai t-shirt semuanya RM 102.00 termasuk pos murah kan? kalau kat FB tu kebanyakkannya mahal sangat. Ada baju tu saya beli RM 15.00, tengok kat FB rm 28.00 jimat kan. Korang cepat-cepat ke LuvClothez ada banyak promosi sekarang klik SINI atau SINI. ^_^
p/s : lepas ni boleh lah jimat hehe..

14 comments:

Sally Samsaiman said...

hehehe...mesti byk free size kan...huhu -_-'

Cik Itah@RRP said...

salam. dress online murah tak ada ka yunk ? huhuhu

msredcheesecake said...

Nampak cam cun... Murah plak tu.... Harap2 bukan free size je...hheee

Nao Mei said...

amboi dik..hihi..best nie...sampai umah t cik akak nak tengok..

Norhasniza Khalid said...

mama tengok boleh, beli nanti dulu.. hihi

syuk shusuke said...

kira mahal la tu. whoa..

Asha Lya said...

wow byknya dilla shoping..rajin dilla beli on9

Aisyah azizon said...

hehe. banyaknya sampai 5, but it worth right. huhu

Farra Kikibum said...

wahhh yeke...cntiknya baju.nak try shop kt situ nnti.:D

Naniey Jemiey said...

murah jugak tu..boleh cuci mata neh..hehe

Cik Puan said...

orite cik nak terjah jugak,,..mana tau ada yang berkenan kan..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

memang murah sangat tu dila.. akak je yang tak pernah membeli baju online.. pernah beli makanan kesihatan je online..

shu said...

Dila! thanks bgtau..sy mmg tgh usha2 baju2 korea ni dkt aimanfashion.com..tp kt sni Glamorous lg murah!

Zara Nurhaidah said...

wah2.. byk nya bli ! tp better bli byk kn..skali masuk pos.. xnyesal lgpon murah.. hoho. zara pon suka beli belah kat on9 ni kalo kena ngan citarasa. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain