Followers Tersayang

Sarapan Roti Comel

Assalamualaikum.
Pagi korang, hujan pula kat sini sejuk.. Pagi sarapan ni roti ja sapu dengan kaya dengan teh susu. Roti ni roti biasa saja cuma bentuk ja lain sikit, saya buat bentuk teddy bear. Hari tu saya nampak kat blog orang putih macam-macam bentuk diorang buat memang comel.. 
Ini lah roti comel tu hehe, gambar sebelum masak tak dapat snap sebab kamera low bat. Resepi roti boleh klik SINI
 Saja pakaikan reben nak bagi nampak comel sikit hehe, untuk mata tu saya guna coklat chips.
Sayang pula nak makan, kalau bukan makanan dah lama jadi perhiasan bilik. Makan dengan kaya memang sedap, roti ni saya kongsi makan dengan adik-adik.. Korang pula sarapan apa pagi ni ^_^..

24 comments:

msredcheesecake said...

rajinnya buat roti... sedap nampaknya

Cik Nor said...

comey..sayang nak mkn..:)

Mizz Aiza said...

comelnya roti bentuk bear.. sayang pula nak makan macam tu dila..

Unknown said...

Errr comel camne macam mana nak makan nih?

Mirza Rohizat said...

Waa..comelnya roti tu..
Cam syg plk nk potong mkn..hehee

ayuzan said...

bestnyaaaa

Unknown said...

seriously comel ! ^^

Cik Itah said...

salam. waaa..comelnya~

Farah Waheda Wahid said...

dah comel sangat tak menyampai hati pula nak makan... hu hu hu...

IdaShazana said...

amboi... comelnya roti da. nak makan pun serba salah

Asha Lya said...

comelnya pandai btl dilla baking membaking ya

Aku pengembara said...

Ble makan ka roti nie.. Hehe :D

Mazni Munawar said...

Comelnyaaa. Untung akak ni pndai buat roti comel. Saya plng suka makan roti gini

Anonymous said...

comel sgt.. nk mkn pun syang

Farra said...

omg pngsann...comel sgt :3

Cik Puan said...

comel nyaa...rasa sayang juga mau makan benda2 comel ne..hahahah

tashira sha said...

aaaa so cuteee

Isya said...


lahaii.. chumell nye. nak sebijik! nak giget2 kepala die.hehe

jemput join contest
http://isyapurple.blogspot.com/2014/02/contest-teka-gambar-dan-menang-topup.html

Bb said...

alah. comelnya :)

Unknown said...

Oh noooo pity bear xD

nurul aqidah azahar said...

Wah.comel.bleh try wt ni..

Gee Lion said...

cik dila ni pandai masak lah!! huhu!! bestnyer!!

Unknown said...

ololo..so cute!mmg sayang kalo nk makan ni,hihi

Unknown said...

comelnya !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain