Followers Tersayang

Pengomen setia Januari 2014

Assalamualaikum.
Seperti biasa entri disetiap awal bulan adalah carta pengomen setia untuk blog ni. Terima kasih pada semua yang sudi berkunjung dan komen-komen dekat blog ni walaupun bulan Januari ni saya jarang update blog, tengok jumlah post untuk bulan Januari pun tak banyak hihi. Okey jom tengok carta pengomen setia.
  1. Mizz Aiza
  2. Affy Afiqah
  3. Akeyla Azmi
  4. Cik Puan 
  5. Hafiza AizZawa
  6. Naniey Jemiey
  7. Mirza syazwina
  8. Sally Samsaiman
  9. Cik Itah@RRP
  10. Invisible Me
 Terima kasih pada korang semua, jom terjah blog mereka. ^_^
P/s : menaip dalam mood mengantuk, nanti esok saya blogwalking kat blog korang ya . selamat malam ^_^.

13 comments:

Aku pengembara said...

tahniah buat sahabat2.. satu jalinan persahabatan yg utuh melalui satu medium yg diberi nama blog.. Sekali lg tahniah!

naomei said...

Tahniah untuk semua...

norhasnizakhalid said...

tahniah untuk mereka semua, terbaik tu mereka!!..

Fiza Aizzawa said...

ader jugak.. hehe.. suke baca resipi kat blog nie..

Sally Samsaiman said...

EH, sally ada la...thanks ye dila

Unknown said...

kbykn blog yg zara kenal.. congratss ! ^^

NinaAz said...

pengomen setia :)

Cik Nor said...

tahniah all..:)

Cik Puan said...

yeyyyy...tepuk tangannnn...ihihih

Gee Lion said...

Kebanyakannya saya kenal.. memang depa ramah & best. Congrats ye ^^

Unknown said...

ok nama kita di situ..hehe..tQ2...

Mirza Rohizat said...

waa..ada jugak !! ^_^

Mizz Aiza said...

tahniah kepada semua.. terima kasih juga kepada dila kerana setia berkunjung ke blog akak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain