Followers Tersayang

Pengomen setia Januari 2014

Assalamualaikum.
Seperti biasa entri disetiap awal bulan adalah carta pengomen setia untuk blog ni. Terima kasih pada semua yang sudi berkunjung dan komen-komen dekat blog ni walaupun bulan Januari ni saya jarang update blog, tengok jumlah post untuk bulan Januari pun tak banyak hihi. Okey jom tengok carta pengomen setia.
  1. Mizz Aiza
  2. Affy Afiqah
  3. Akeyla Azmi
  4. Cik Puan 
  5. Hafiza AizZawa
  6. Naniey Jemiey
  7. Mirza syazwina
  8. Sally Samsaiman
  9. Cik Itah@RRP
  10. Invisible Me
 Terima kasih pada korang semua, jom terjah blog mereka. ^_^
P/s : menaip dalam mood mengantuk, nanti esok saya blogwalking kat blog korang ya . selamat malam ^_^.

13 comments:

Aniq Bukhary said...

tahniah buat sahabat2.. satu jalinan persahabatan yg utuh melalui satu medium yg diberi nama blog.. Sekali lg tahniah!

Nao Mei said...

Tahniah untuk semua...

Norhasniza Khalid said...

tahniah untuk mereka semua, terbaik tu mereka!!..

Hafiza AizZawa said...

ader jugak.. hehe.. suke baca resipi kat blog nie..

Sally Samsaiman said...

EH, sally ada la...thanks ye dila

Zara Nurhaidah said...

kbykn blog yg zara kenal.. congratss ! ^^

NinaAz said...

pengomen setia :)

Normi Nieza said...

tahniah all..:)

Cik Puan said...

yeyyyy...tepuk tangannnn...ihihih

Gee Lion said...

Kebanyakannya saya kenal.. memang depa ramah & best. Congrats ye ^^

Naniey Jemiey said...

ok nama kita di situ..hehe..tQ2...

mirza syazwina said...

waa..ada jugak !! ^_^

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah kepada semua.. terima kasih juga kepada dila kerana setia berkunjung ke blog akak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain