Followers Tersayang

Gyaru Make Up

Assalamualaikum.
Hii.
Jom main mekap-mekap,kali ni mekap gyaru pula.mesti ramai yang tahu mekap ni kan.mekap ni sangat comel dan boleh buatkan mata yang kecil jadi besar macam anak patung.cari jer kat youtube berlambak orang buat tutorial mekap gyaru ni.kat bawah ni contoh cara mekap gyaru saya ambil kat youtube..

Cantik kan..^^
Ni pula gambar dari google..
Mekap macam ni tak guna banyak pembayang mata,just natural colour jer.paling penting mesti ada eyeliner hitam dan putih,bulu mata atas bawah,nude lipstik,maskara dan kanta lekap..senang jer kan..jom layan gambar kat bawah..^^ 

Before and after make up ^^
see boleh buatkan mata jadi besar..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Till then..bye 
Terima kasih sudi baca :)
Assalamualaikum.

10 comments:

Lisa Sheila said...

waaa... good tips... thanks ya...bleh la lisa cuba nnti..hehe... :)

DilaElla said...
This comment has been removed by the author.
DilaElla said...

Thanks Lisa sudi follow :)

shu said...

comel2..tp sy xpndai nk pkai bulu mata palsu..

mairamanja said...

wow!!awsome hehe

MarnieyZ said...

comelnya..

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantik. just nak tambah sikit. lagi kemas dan besar kalau dear pakai eyeliner tu dalam bawah kelopak mata. lebih kemas. x adalah nampak kulit bawah eyelash seperti terpisah, err. faham ke maksud momoy?

dilaella Ella said...

@.::: Princess MOMOY :::. faham dear,thanks for the tips..saya budak baru belajar hehe :)

siti ZAHARA said...

yang penting anak mata palsu hee..mata zara bleh ke jdi besor..mata zara cepek ..=D

Mommy Adelz aka MA said...

MA pun ada main mekup. jom singgah blog MA :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain