Followers Tersayang

Review Mask:Multi-step Intensive Whitening Program Purederm.

Assalamualaikum.
Hii.
Dah lama tak buat review produk,kali ni nak review mask dari Purederm iaitu Multi-step Intensive Whitening Program,panjang juga nama mask ni kan.Saya beli mask ni dua keping,sebab excited nak hilangkan bekas-bekas jerawat dan nak putih hehe.Tengok dari segi packaging nampak menarik tambah tak sabar-sabar nak cuba.

The packaging.
Dalam dia ada sekeping mask dan dua keping essential melting film (yang bulat kecil tue).Mask ni berfungsi untuk memutihkan wajah dan pudarkan kawasan gelap seperti bekas jerawat.Essential melting film mengandungi arbutin dan adenosine.Mask pula mengandungi niacinamide dan white flower complex.

Sesi memakai mask -_-'
Hasil review saya:
  • Susah nak pakai essential melting film tu,silap sikit boleh koyak -_-'.
  • Essential melting film tu macam bau kopi.
  • Lepas pakai kulit muka terasa lembut sangat.
  • Lepas pakai terus cuci muka,sebab kalau dibiarkan lama muka akan terasa panas sikit.
  • Tak nampak putih pun lepas pakai,even dah dua kali pakai.Mungkin kena pakai banyak kali kot baru jadi putih.
  • Kawasan hitam pun tak nampak sangat pudar.
Till then,bye..
Terima kasih sudi baca :)
Assalamualaikum.

6 comments:

abg cik said...

good info Baca Lagi

Siti(zoey) said...

mesti frust kan klu dia ckp blh putih tp x putih...hehe.

Mizz Aiza said...

iklan memang macamtu selalunya.. kena pakai banyak kali baru menjadi kot..

Normi Nieza said...

wah..cantiklah muka dia nnt..:)

MarnieyZ said...

wahhh, patut lah muka cantik je. :)

DilaElla said...

Abg Cik >Thanks:)

Siti(Zoey) >Betul tu,nak frust pun tak guna sebab dah terbeli hehe :)

Mizz Aiza >Betul tu hehe :)

Normi Nieza >Thanks,takde lah cantik.Normi pun cantik :)

MarnieyZ >thanks,Marniey pun cantik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain