Followers Tersayang

Wordless Wendesday #03 baju raya

Assalamualaikum.
Hii.
Nak baju raya macam ni..lukisan buruk hehe..nak hantar kat kedai jahit tapi semua dah full..nak jahit sendiri tak cukup pandai terutama bahagian lengan tu..ada sesiapa yang tahu tak macam mana nak buat lengan baju macam tu..^_^

13 comments:

ANNA MARIANA said...

wow, glamornya baju raya ni.. cantik3.. :)

kacang buncis said...

bleh jadi pereka fesyen nieh..hehe

dilaella Ella said...

@ANNA MARIANA thanks hehe..sekarang ramai yang buat fesyen peplum kan..:)

dilaella Ella said...

@kacang buncis tak lah,hehe..:)

Mizz Aiza said...

akak pun tak reti dila.. hihi.. bagusnya nak buat baju sendiri.. akak selalu beli yang dah siap je..

W. Mastura said...

PEPLUM <3

Cik JariManis said...

cantik.... ;) mmg klu hantar waktu2 mcm ni...kedai jahit dah tak terima...tahun ni CJM beli baju raya secara onn9 sja... ;)

dilaella Ella said...

@W. Mastura <3 peplum too :)

dilaella Ella said...

@Mizz Aiza beli baju yang siap sedia lagi senang kan kak :)

dilaella Ella said...

@Cik JariManis betul tu CJM semua kedai full.terfikir juga mahu beli on9 ni..lagi senang kan :)

AISHAH TINGGI said...

siyesly nice!
btw, i have a suggestion for your baju. nice kot! MILSHA SHOP. try usha link dia dekat blog saya. lebih kurang mcam baju yang awak nak ;)

dilaella Ella said...

@AISHAH TINGGI betullah lebih kurang sama,cantik.. warna pun sama ^^

mirza syazwina said...

ada reben kat belakang baju tu,comel la.suka^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain