Followers Tersayang

Dapat free sample Hada Labo

Assalamualaikum.
Hii.
Mesti korang pernah dapat sample free kan,saya baru first time dapat.Dah lama juga request sample ni,dapat juga akhirnya.Saya memang guna produk dari Hada Labo ni,saya guna pencuci muka dia.So far memang bagus..tapi lotion belum pernah cuba lagi..mujur dapat free.lepas ni kena cari lotion yang lebih besar,yang ni dah habis hehe..
Kecil ja sample lotion tu..
Kalau nak banyak sample free pergi ke Only Beauty daftar dan kena cepat-cepat apply sebab berebut-rebut orang nak sample free..saya belum pernah dapat lagi..hmm
Terima kasih sudi baca ^_^
Assalamualaikum.

5 comments:

shu said...

sy pun suka collect samples kt onlybeauty :)

ANISRAHIM said...

waaa biar benar baru 1st time dpt sample free? time skolah dulu x penah dpt ke? hehe kesian ni :)

dilaella Ella said...

mesti banyak shu dapat samples kan ^_^

dilaella Ella said...

kesian kaan..hehe

Aida Ismail said...

Waaa nak jugak!! Benda free sape tak nak kan. Hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain