Followers Tersayang

Rezeki tahun baru

Assalamualaikum.
Hari tu saya join giveaway kak Filla, join last minit Alhamdulilah terpilih pemenang saguhati dan dapat pek percubaan ephyra. Terima kasih penganjur kak Filla dan Oceanlife2u.
In Sha Allah Nanti saya akan review tentang produk ephyra ni. 
  • Hari tu saya dapat topup rm 5 dari GA Zharif & Diana, topup rm 10 dari GA Ain Rahman terima kasih penganjur dan sponsor. Jom ke blog Diana dan Ain Rahman.
  • Jadi top refferal dari giveaway Licha. Terima kasih jom ke blog Licha klik SINI ( harap-harap Licha dah terima email )
  • First time menang tudung bawal, hasil join GA Wanie dan dapat bookmark dari giveaway Adrianna. Jom ke blog mereka Wanie SL & Adrianna Syaz. Terima kasih penganjur pada GA :) ( tak dapat nak upload gambar sebab guna alamat MR F yang nun jauh dari Keningau, susah sikit kalau guna peti surat kampung ni :( , rasanya hadiah tu dah sampai ^_^  )
Syukur Alhamdulilah dengan rezeki yang diberikan, saya buat entry ni bukan nak menunjuk2, tapi sebagai penghargaan tanda terima kasih pada penganjur dan sponsor giveaway yang saya menangi. ^_^
P/s : Teringin nak buat mini giveaway sendiri tapi rasanya ada tak yang sudi join? hmm..


17 comments:

adrianna syaz said...

Tahniah dilla..buat la ga dilla..sya join eh..^_^

Ezy Loy said...

tahniah.. murah rezeki..
=)

sha dhira said...

wah.. tahniah2.. banyaknya menang.. rezeki.. hehe.. saya sudi nak sponsor kalau blogger dila nak buat mini ga. hehe.. pm2,(sitinorsharifah@gmail.com)

Mastura Daud said...

Buatlah giveaway. pastikan hadiah menarik eah. Hihihihi...gurau je. ;D

Al Kisah said...

meletops

Cik Puan said...

tahniah dila.....ephyra tu...produk yang cik idam2kan....

Naniey Jemiey said...

tahniah dila..murah rezki...

NinaAz said...

tahniahh!! murah rezeki awakk :)

mirza syazwina said...

bestnya,banyak dapat hadiah kan:)
buatla mini giveaway tu..nak join:D

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah dila.. semoga terus murah rezeki.. :D

Aniq Bukhary said...

Alhamdulillah.. Rezki anak.. Hoho :D

Akeyla Azmi said...

Huk aloh kak dila ni. Hihihi
inshaallah qila mesti join!! <33333

Hafiza AizZawa said...

tahniah dila.. >_<

Anne Nurain said...

wahh bestnya murah rezeki..
tahniah dila.. jelesss.. hehe.. >_<

Tasneem said...

Alhamdulillah. eh share la dengan tasneem sikit! -.-'

Affy Afiqah said...

alhamdulillah, murah rezeki dila :)

Sally Samsaiman said...

congrats dila! banyak menang tu...hehehe....

buat la GA...sally join nnt :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain