Followers Tersayang

Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah

Assalamualaikum
Pagi ni nak join segmen dari blogger Abak, jom ramai-ramai join segmen ni. Boleh tambah follower dan eratkan persahabatan sesama blogger, nak join klik banner  ^_^.

27 comments:

Cik Itah@RRP said...

salam, selamat bersegmen ya dear :)

Mie Aimie said...

nak join jugak la :)










http://www.aimiemokhtars.com/

Aku Penghibur said...

selamat bersegmen ^_^

Norhasniza Khalid said...

selamat bersegmen dear..

Ai Syah said...

comel la segmen ni..m'eratkan ukhwah..=)
slmt bersegmen..^_^

Akeyla Azmi said...

nak join gakkk heheheh

Cik Puan said...

selamat bersegmen dila...cik dah join dahh....hihi

ezyra daniel said...

goodluck dear hehe

Gee Lion said...

selamat bersegmen cik dilla =)

Abak Lorong Cinta said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

Kechek Buzz said...

selamat bersegmen... ^_^

AyuInsYiraH said...

ayu singgah dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..boleh nanti join segmen ayu pula....tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

dyla atsuya said...

Assalamualaikum..hey, dtg singgah dari segmen yang sama..salam ukhwah..
jom join segmen/ GA yang lain jugak

I) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/segmen-saya-nak-tudung-bawal-rose.html

ii) http://hello-dylavella.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-che-dyla.html

ika zulkefli said...

selamat bersegmen.

Miss Aida said...

Holaaaa, syaa dari segmen yang sama :)

Jom join

http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-jadi-rakan-blogger-miss.html

Atif Farhah said...

Assalam perkenalan ..
BW dan singgah dari Segmen yang sama .. salam perkenalan ye ..
jumm balas2 terjah ..
Segmen Ramaikan Follower Raikan Ukhuwah

Nurul Hidayah said...

Assalamualaikum.. bw dari segmen yang sama.. Salam ukhwah dan sukses selalu :)

Mie Jf said...

datang dari segment yang sama follow me back... salam kenal semua http://mie-jf-video.blogspot.com/2014/02/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Budu Bilis said...

Singgah BW dari segmen yang sama. Salam kenal. DOne Follow too

http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Syuhada Baharudin said...

salam ukhuwah..
datang blogwalking dari segmen yang sama.

wish you all the best :)

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

ibuhebat said...

salam ukhwah. singgah dari segmen yg sama. jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com :)

Fiza Rahman said...

Salam ukhwah. Dtg dari segmen yg sama ☺

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/02/ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Khairul Bariah said...

salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back yeah.

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ said...

salam perkenalan.....dah follow.....datang dari segmen yang sama =)
jemput singgah dan follow blog saya =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Encik Suami said...

Assalamualaikum.

Datang ziarah dari segmen yang sama.

Pha Is said...

salam ukhuwah.. datang singgah sini dari segmen yg sama..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain