Followers Tersayang

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Assalamualaikum.
Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

23 comments:

http://mhakimfaiz.blogspot.com said...

Singgah

http://www.mhakimfaiz.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Adilah Asari said...

all the best..

Affy Afiqah said...

selamat bersegmen dila... :)

Mizz Aiza said...

selamat bersegmen dila.. :D

Anonymous said...

Singgah jelajah dari segmen yang sama :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Aqilah Azmi said...

hihhihi goodluck to both of us kak dila ehehehe :3

Unknown said...

selamat bersegmen dila

Fiza Aizzawa said...

singgah dr segmen yg sama.. slmt bersegmen dila...

Cik Puan said...

Semoga berjaya dilla...

Unknown said...

bw dari segmen sally :)
segmen jalan-jalan cari kawan

Unknown said...

bw dari segmen sally :)
segmen jalan-jalan cari kawan

Unknown said...

singgah dari segmen yang sama

http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

unsecretostory said...

Singgah dan follow dari segmen yang sama. Jemput ke site kita pulak ehh :)

//ρωιηcєѕѕ ѕαяαα'ѕ ∂ιαяу said...

Dari segmen yang sama.

//ρωιηcєѕѕ ѕαяαα'ѕ ∂ιαяу said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Free Just 4 U said...

Singgah...dari segmen yang sama
Segmen jalan jalan cari kawan

hana said...

singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Unknown said...

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Shad said...

shad datang blogwalking dari segmen sama, dah lama follow, hehe..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Sally Samsaiman said...

Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

nayfatimahrasyid said...

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

NASZ said...

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain