Followers Tersayang

CPUV # INTI Cycle 1 Degree

Assalamualaikum.
Sejuknya kat sini, hujan sepanjang hari tempat korang macam mana? Banyak yang update pasal cpuv, tadi tergerak nak buka akaun Nuffnang, Alhamdulilah Nuffnang baik hati bagi CPUV/BE.. 

Iklan kali ni datangnya dari INTI International University, Cpuv kedua untuk bulan disember.Terima kasih korang yang sudi berkunjung dan klik-klik iklan diblog ni, kalau dah klik bagi tahu kat cbox ya, nanti saya akan terjah blog korang klik iklan ^_^


15 comments:

Mieya Atiera said...

Congrates. Banyak lagi CPUV yang masih On Going. Klik iklan INTI satu :)

nanakimie said...

alhamdulillah..tahniah dila!nana pun dpt jugak inti ni,heee:)

Marou Apple Hijau said...

Tahniah.. rezeki akhir tahun

Puan Ezy said...

tahniah2!!

Aku Penghibur said...

alhamdulilah.. tahniah

Aefa Aerisya said...

ramai yg dpt inti arini.. tahniah :D

Kathy R'bain said...

done klik sis..

Lieya Von Jay said...

tahniah dila :)

Norhasniza Khalid said...

wah, rezeki.. syukur alhamdulillah..

Friska Lee said...

Artikel nya mantap kali kunjungan perdana :D

Affy Afiqah said...

alhamdulillah, semoga dila terus dimurahkan rezeki ya :)

ctfand said...

tahniah dila..! meh akak tolong klik2.. :D

nuranne (formerly simplyseoul) said...

wahh bestnya... after 5 years sy masih xpaham2 pasal nuffnang.

Hafiza AizZawa said...

tahniah2.. Fiza tlg isi kan inti juga...

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah dila.. wah.. banyak yang tengah on going tu.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain