Followers Tersayang

DIY Bunga Ros Kertas Tisu

Assalamualaikum.
Hari ni tak tahu nak buat apa, masa kemas bilik terjumpa pula kertas tisu.. dah lama beli tapi tak usik, beli ja terus simpan. Macam-macam jenis bunga dapat dihasilkan dengan kertas tisu ni, boleh buat hiasan pada hantaran lagi, jimat kan. Senang saja nak buat, tengok tutorial kat bawah yang saya ambil dari google..
Mesti ramai yang tahu buat kan. 
ni bunga ros yang saya buat tadi.. ^_^

22 comments:

Adriannasyaz said...

Cantiknya dila..dulu mak sllu buat bunga tisu ni tuk digubah dlm umh..sya pun suka..ni klu buat bunga telur pun bleh ni..jimat2 :D

Isya said...

wah... chantek!! teringin nak try. hehe

Unknown said...

simple dan cantik :D

Cik Puan said...

xpenah cik buat....ne baru pestaim cik nampak...mcm susah jaaaa..

::azmina nordin:: said...

rasa macam nak try la pulak :D

Fatin Wawa said...

cantiikknyyaa.... ^,^

budakbandunglaici said...

sekarang ni pun dah ramai buat bunga ni jadi bunga telur kan

Affy Afiqah said...

cantiknya bunga ros dila buat....buatkan untuk ika satu jambak..hewhewhew

Mime MF said...

pandainya...cantik2..^^

Unknown said...

cantiknye...pndainye buat...klau sy tau awal dlu bole wut sndiri mse kahwin dlu..kih3x

Unknown said...

kreatifnya..kalau tangan berseni,mesti menjadi..kalau tgn cam IbuNoey,habis la..hehe..

Mizz Aiza said...

cantiknya dila buat.. boleh buat bunga untuk hiasan majlis perkahwinan ni..

Mar Mansor said...

cantiknye..tak pernah buat tp suka menda2 kreatif camni

Unknown said...

cantik...tangan kreatif betul..hehe

Pwincess said...

nak try. kertas tisu takdak ._____.

Lieya Von Jay said...

cantik la

mommyfiqa said...

Salam...singgah sini...kalau tak keberatan sudilah join GA saya yer....http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html..Tq...

Mama Darwiish said...

Hehe baru buat gubahan hantaran adik guna bunga tisu/crepe

Jempot join yer
http://mamadarwiish.blogspot.com/2013/12/the-hottest-giveaway-by-mama-darwiish.html

ezyra taharin said...

cantik la...org kreatif macam awak je la yang rajin and terror buat..sye nie memang tak la agak nye hehe

Cik Itah said...

lawa :)

Fiza Aizzawa said...

npk real la.. cantiknye...

Mirza Rohizat said...

kelopak bunga ros tu cantek!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain