Followers Tersayang

Jemputan Kahwin

Assalamualaikum.
Musim cuti sekolah ni, banyak yang ambil peluang untuk melansungkan perkahwinan. Meriahnya bulan disember kan. Di kampung saya pun tak ketinggalan banyak kenduri kahwin. Kelmarin saja ada 3 kad jemputan kahwin diterima. 
20-21-22 disember 2013. 3 hari berturut-turut kenduri kahwin, wah kenyanglah nanti. Satu pertanyaan yang biasa bila terjumpa makcik-makcik dan kawan lama " kau bila lagi? (kahwin). Senyum kelat menjawab " tunggu saja kad jemputan " hehe.. Mesti korang pun banyak terima undangan kahwin kan.. ^_^

13 comments:

Yuliana Wahit said...

hujung tahun memang muzim orang nak kahwin.. huhu..
jemput singgah blog saya www.sayeshukepink.com

Norhasniza Khalid said...

mesti meriahkan.. :)

Aku Penghibur said...

memang banyak dapat kad jemputan tapi sayangnya ada final exam :(

NinaAz said...

nina start esok! esok dan lusa. dua hari berturut2. hehe

Affy Afiqah said...

ika jarang sangat attend kenduri kahwin, tak tahu laa, macam tak berapa rajin nak pergi, unless kalau kawan2 ika yang kawin tu ika pergi....sebab for now jemputan semua more to abah n mama punya kenalan...hewhew

lagipun biasanya bila ada wedding2 ni ika mesti kat campus...busy..tak pun kat hospital ada clinical phase...so memang susah laa nak attend kenduri...huuuu...

syuk shusuke said...

musim ternak lemak dalam perut. hehe

ct aman said...

soklan standard la tu....blm kawen org tye bile nk kawen...da kawen....tyer plak bile nak ade anak....da ade anak sorang...bile plak nk tambah...adoi!fenink...hihi

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

musim cuti sekolah ni ramai yang kahwin.. kenyang la minggu ini makan di kenduri saja.. hehe..

Ayue Idris said...

tu la..ujung taun..kdg2 1 ari bertindih2 kenduri..kne g yg mne sempat je la..huhu

Kathy R'bain said...

hehehe..sabo je la sis..

Puan Ezy said...

lawa2 je kad jmpotan..
hihi.
taon ni xdpt byk jmpotan pon..
mgkin sbb rmai dh kwn2 yg kawen..

adrianna syaz said...

Kenyang mkn kenduri la dilla..hehe

zahrenn na said...

haha..kawen!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain