Followers Tersayang

Genap setahun

Assalamualaikum.
Alhamdulilah dah genap setahun usia blog ni, kalau tengok dari entry pertama. Macam mana terjebak dalam dunia blog ni? Tak tahu nak cerita macam mana hehe, dulu berangan-angan nak ada blog sendiri sebab saya suka tengok blog orang, macam-macam yang boleh dikongsikan. Mulanya agak ragu-ragu juga nak buat blog ni sebab tak tahu nak tulis apa nanti, lagipun saya tak pandai sangat nak mengarang hehe. Kalau tulis pasal personal, tak ada yang istimewa pula nak diceritakan.. kat FB pun tak aktif update status-status ni.. Oleh kerana saya minat memasak, menjahit, mekap apa salahnya kalau sedikit ilmu yang ada dikongsikan melalui blog. Lagi satu saya tak tahu nak edit blog bagi cantik, mujur adik Izyan ada..thanks :).
Sepanjang bergelar blogger ni macam-macam yang saya dah pelajari.. Perkara yang paling berharga ialah dapat mengenali korang semua..sebab kat luar saya tak banyak sangat kawan. Alhamdulilah dalam setahun follower dah mencapai 1000 lebih, namun niat utama bukannya nak cari follower yang banyak semata. Terima kasih yang tak terhingga pada korang semua yang sudi jadi kawan saya dan terus berkunjung ke blog ini.. moga persahabatan kita semua terus berkekalan walaupun hanya di alam maya saja, tanpa korang blog ni takkan kekal sampai hari ini ^_^.

17 comments:

Affy Afiqah said...

wahhhh tahniah dah setahun usianya ya :)

ika harap dila akan terus gigih berblogging...suka baca entri2 dila pasal resepi...DIY....best! :)
semoga persahabatan alam maya ini memberi manfaat bersama ya~

syuk shusuke said...

syuk pun sama. tapi cerita banyak merapu, hehe

amirul imran said...

salam. ohoi.... tahniah dah setahunnnn... teruskan menulis... good luck

Niena Reen said...

Wah, congrats ya akak!! Teruskan blogging ya.. Seronok kan berblog. Macam2 boleh kita dapat... :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah dila.. selamat ulangtahun yang pertama kepada blog ini.. semoga dila terus success dan bersemangat untuk blogging.. semoga persahabatan kita semua akan terus berkekalan.. :D

Marou Apple Hijau said...

Tahniah.. kami sentiasa ada di belakang tuk sokong

NinaAz said...

Happy anniversey blog dilaella

Puan Ezy said...

slmt ulang tahun yg pertama..
semoga teros berjaya dlm dunia blog..
=)

Hafiza AizZawa said...

tahniah2...smoga terus berjaya dalam dunia blogging...

Lieya Von Jay said...

Congrats dila :)

Cik Itah@RRP said...

sy punya blog banyak cerita kosong dan merapu ja kut hehehe

Roha said...

tahniah dila..setahun sudah berlalu..gudluck dear :)

adrianna syaz said...

Tahniah dilla..semoga terus bersemangat untuk berblogging ya..sya pun sonok ada blog..rasa mcm diary je..mesti nk cecantik..hehe ^_^

Cik Puan said...

Wahhh...dah genap setahun..
selamat ulang tahun yaaaa..

Kathy R'bain said...

tahniah sis..

Anne Nurain said...

tahniah dila!
lepas ni rajin2 post pasal diy ya?
suka baca & tengok hasilnya.. hehe

Norhasniza Khalid said...

tahniah dear.. semoga terus success ye.. amin.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain