Followers Tersayang

WW # Cubaan Pertama buat Doodle

Assalamualaikum.
Inilah hasil cubaan pertama saya melukis doodle, guna paint tool SAI jom tengok..
Tak cantik pun, sebab tangan masih keras lagi hehe.. Saya tiru kartun kat pembalut makanan, maklum belum pandai reka doodle sendiri lagi. 
Banyak yang buat tutorial cara nak buat doodle ni.. belajar dari sana saja ^^.
Yang ni saya tiru kat majalah Asuh, bab buat bayang tu saya tak pandai sangat hehe.. Kata orang practice makes perfect kan. ^_^

20 comments:

Aku Penghibur said...

wahh cantik ..percubaan yang bagus sekali

mirza syazwina said...

comelnye!ramai dah pandai buat doodle..kita je tak reti2 lagi..hehee

Mime MF said...

comel la tu..hehe xpe chaiyok2..nt lama2 mst lg lawa..:)

nanakimie said...

comel!!!!suka yg no.2.heeee

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

dah menjadi tu dila.. comel je akak tengok.. :D

Adam Takeru said...

Wah baru first time dah lawa dah doodle die, Adam suke tengok doodle yang bawah sekali tu :)

Cik Puan said...

percubaan pertama dah cute...

Puan Ezy said...

comel je! usaha lg biar lg comel..
=)

fatin wawa said...

tapi comel je dila.. nanti selalu buat mesti makin comel.. :D

Kathy R'bain said...

ok je sis..mcm dah pro..

Vee Lea said...

Ai aii. Bulii bah tuu :D

Nurul Ain said...

cantikkk nyewww.. mcm bkn first time je.. hehe :)

Marou Apple Hijau said...

Comel. Kalu BBL buat lagi tak nampak rupa

Norhasniza Khalid said...

uishh.. lawanya, cute.... pandai dila, sebagai kredit , mama klik nuffnang dila ok..

Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

Naniey Jemiey said...

macam comel je...

Cik Itah@RRP said...

hmm not bad..

Hafiza AizZawa said...

serius comel..pandai sgt buat doodle..

Aniq Bukhary said...

Wow! ble pegi jauh nie.. nice

Farra Kikibum said...

comelnyaw...:D

Affy Afiqah said...

wahhhh cantik ni dila :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright To Dila Ella | Designed By Kathy R'bain